Актуално В програмата

“Боб, Каръл, Тед и Алис“ е първият от деветте ретро хита от селекцията на Куентин Тарантино по AXN

Добави коментар

Първият филм, който AXN ще излъчи тази нощ е от 1969 година и се казва „Боб, Каръл, Тед и Алис“

По повод дългоочакваната премиера на дветият филм на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд“, AXN предлага на феновете на култовия режисьор едно програмно събитие в седмицата 5-11 август, под заглавие „Имало едно време в Холивуд” и Куентин Тарантино представят “Седмица на филмите за шейсетте години“. Маратонът ще се състои от девет филма от филмотеката на Columbia Pictures, заснети в периода 1958 – 1970 година, персонално подбрани от Тарантино. Общото между тях е, че всеки един е послужил като вдъхновение за последната му лента, в която действието се развива през 1969-та.

 

Добави описание


Поредицата включва и специално заснети разговори между Тарантино и авторът на съответният филм, а историкът Ким Морган ще съпровожда всяко излъчване с любопитни факти в ретроспекция и със сцени от „Имало едно време в Холивуд“, които зрителите ще видят за първи път.


Първият филм, който AXN ще излъчи тази нощ от 00:40 е от 1969 година и се казва „Боб, Каръл, Тед и Алис“ , а негов режисьор е Пол Мазурски.

 

Добави описание


Ще видим как режисьорът на документални филми Боб Сандърс (Робърт Кълп) и съпругата му Каръл (Натали Ууд) посещават сесия за групова терапия, която служи като фон за началните сцени на филм, който Боб снима. Завръщайки се в дома си в Лос Анджелис, „новопросветената“ двойка, влиза в непоисканата роля на назидатели на най-близките си приятели Тед и Алис Хандерсън (Елиът Гулд и Даян Кенън) относно чувствата им и защо не се справят с тях. Не желаейки да бъдат груби, Хендерсън се включват в играта, но някакво латентно сексуално напрежение между четиримата скоро изплува на повърхността, а дълбоко погребани желания не остават дълго под земята...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Боб, Керъл, Тед и Алис

Световноизвестният филмов режисьор Куентин Тарантино със специална селекция от ретро хитове по AXN