Актуално В програмата

Битката за "Великият понеделник" покорява KINO NOVA

Добави коментар

В рамките на кампанията "Великият понеделник" киноманите избират кой филм да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA

Битката за ефира и "Великият понеделник" покорява KINO NOVA на 26 юни, когато започва пети сезон на най-демократичната телевизионна кампания. В "Сблъсък на титани" се превръща любимата на всички киномани кампания, която продължава десет седмици. Зрителите имат възможност да избират филма на седмицата до следващия понеделник, като ги очакват и страхотни награди.


Сред първите пет предложения в "Сблъсъка на титаните" по KINO NOVA е романтичната комедия "Колкото, толкова", с която Хелън Хънт и Джак Никълсън печелят "Оскар" за Най-добра актриса и Най-добър актьор. Зрителите могат да изберат да гледат още приключенската екшън-фантастика "Трансформърс: Отмъщението" и екшън-фантастиката "Невероятният Спайдърмен". В първата седмица на кампанията на великата арена излизат също режисираната от Стивън Спилбърг драма "Боен кон" – с номинация за две награди "Златен глобус" и шест статуетки "Оскар", както и екшън драмата "Бойна кръв" с участието на Ник Нолти, Том Харди и Джоел Едгертън. 


Феновете могат да избират своя фаворит на Facebook страницата на канала, а  филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 3 юли, от 21.00 ч. по KINO NOVA. Седмичните награди за най-запалените киномани са тениски с уникален дизайн, а в края на кампанията петима късметлии имат възможност да спечелят кино кресло.  

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър