В програмата

Бети и Николай Василеви са СТОПАНИТЕ на „Фермата”

0/5

Бети и Николай Василеви са СТОПАНИТЕ  на „Фермата”
Бети и Николай Василеви са СТОПАНИТЕ на „Фермата”

На 30 април приключва първи етап от кастинга за втория сезон на най-българското риалити

Остава близо седмица до края на първия етап от кастингите за втория сезон на най-българското риалити в родния ефир – „Фермата”. Все още всички ентусиасти на възраст над 18 г., които искат да избягат от модерния свят, могат да се запишат за участие в кастинга на „Фермата”. Популярният формат и тази година ще предизвика участниците да променят живота си, да умеят да се приспособяват към условия, в които не са попадали досега, да обичат земята, животните и живота на село.

Приключението на участниците във втория сезон на „Фермата” ще бъде напътствано от техните ментори и стопани на фермата – Благовеста и Николай Василеви. Те са сред малкото млади семейства у нас, избрали несгодите, трудностите, но и радостта на селския живот, близо до природата, вместо удобствата (и стреса) на големия град. През 1996 г. Бети и Николай продават апартамент в Пловдив, за да купят първата си крава. Година преди това посрещат гости в старата наследствена къща на Николай, която наричат „Дивата ферма”. Днес, двамата са собственици на ферма в село Горно поле, недалеч от Маджарово в Източните Родопи – един съхранен и наистина див район на България, пълен със защитени местности, приказни гледки, уникални птици и животни. Историята за фермата и собствениците й е разказ за места с поетични имена, за умни крави, за лешояди, вълци и трофеи. Николай и Бети са висшисти, заловили са се по своя воля и с голямо желание за тази работа и вече близо 20 години отглеждат животните по начин, който не е просто свободен, ами полудив.

Към момента кандидатите за втория сезон на „Фермата” надхвърлят броя на кандидатите, подали своите кандидатури за първи сезон. Близо 3 000 души са попълнили формуляра за участие веднага след финала на първи сезон на риалитито през декември 2015г., в което Райно грабна наградата от 100 000лв. Към момента 70% от желаещите да участват във втория сезон са мъже. Почти същият е процентът и на младите хора на възраст 20-25 години от малките населени места. За участие във втория сезон на шоуто тази година екипът на риалитито е поканил и няколко известни личности, които ще изненадат зрителите със своята “нетипичност”.   
 

Още за Фермата

14:15
21.09.2020
Фермата - риалити, с.6
21:00
21.09.2020
Фермата: Пътят на една мечта - риалити, с.6
14:15
22.09.2020
Фермата - риалити, с.6

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg