Актуално Какво ще се случи...

Берен Саат и Еркан Петекая в турския филм „Крилете на нощта“ по ТВ 7

Добави коментар

Романтична драма „Крилете на нощта“ с известните на българския зрител турски актьори Берен Саат и Еркан Петекая събота, 25 януари, 20:30 по ТВ 7

Романтична драма „Крилете на нощта“ с известните на българския зрител турски актьори Берен Саат и Еркан Петекая събота, 25 януари, 20:30  по ТВ 7

Крилете на нощта

Един от най-талантливите турски филмови творци - Махсун Кърмъзъгюл, дебютира в ефира на TV7 с разтърсващия „Крилете на нощта“ тази събота, 25 януари, 20:30. Драмата разказва за раните, които последният военен преврат в Турция през 1980 оставя в душите на потърпевшите и дава силен житейски урок на зрителите.

Крилете на нощта

Главната героиня, Гедже, губи родителите си при полицейски щурм по време на военния преврат от 1980 и дава обет да отмъсти на целия свят, превръщайки се в камикадзе. Вместо това, Гедже среща любовта, което променя съдбата й.

Махсун Кърмъзъгюл е турски сценарист, режисьор, актьор и композитор с кюрдски произход. Известен е с филмите „Крилете на нощта“, „Белият ангел“, „Видях слънцето“, „Пет минарета в Ню Йорк“, а до 2002 е съдружник в една от водещите турски музикални продуцентски компании – Prestij Müzik.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Крилете на нощта , Еркан Петеккая , Берен Саат

Берен Саат и Къванч Татлъту отново заедно след 15 години

Първи трейлър на новия турски сериал на Netflix с Берен Саат

Турската звезда Берен Саат в нов сериал по Netflix

Берен Саат (Beren Saat)

Хитовият турски сериал “Пепел от рози” се завръща българския ефир