Актуално В програмата

Българската сензация на Евровизия Кристиан Костов в "Комбина"

Добави коментар

В предаването "Комбина" тази неделя 14 май по NOVA зрителите ще видят българската сензация на Евровизия Кристиан Костов.

В предаването "Комбина" тази неделя 14 май по NOVA  зрителите ще видят българската сензация на Евровизия Кристиан Костов.

Младият певец разказва за пътя до престижния конкурс, за скандалите, които го белязаха и какво става когато политиката се намеси в музиката. Очаквайте един разговор на Лора Крумова с момчето с ангелския глас Кристиан и неговия продуцент Станислава Армутлиева.

Бившият лидер на БСП Михаил Миков също ще бъде сред гостите в студиото на предаването тази неделя часове след приключването на партийния  им форум. Какво се случва в червените редици и за враговете с партиен билет? Разговор с Лора Крумова.

В късите си разкази тази неделя Мария Йотова ще разкаже за една нова схема за измами, на която жертви най-често стават жени и деца. За голите снимки като залог за кредит - и още каква е най-новата схема за сексуално изнудване ще научите в “Комбина”.

В първото си телевизионно интервю братът на Христо Стоичков - Цанко Стоичков, ще разкаже неговата версия за оказан му полицейски тормоз, за психическия срив след инцидента и какво е да живееш в сянката на световноизвестния брат - очаквайте ексклузивно неговия разказ пред Краси Боев тази неделя в "Комбина".

Калин Вельов, които не стана депутат от ГЕРБ, ще бъде в студиото в качеството си на музикант и ще представи най-новия си проект заедно с бразилски певици.

Гледайте Лора Крумова в "Комбина" с Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев – в неделя от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Комбина

"Комбина" с Радан Кънев и Орлин Горанов в неделя от 17.00 ч. по NOVA

"Комбина" с Илияна Йотова и Влади Въргала

Мария Сапунджиева и Цветелин Кънчев в “Комбина”

Румяна Бъчварова и нападнатата камериерка в “Комбина” по NOVA

Киро Киров и Тервел Пулев в “Комбина”