Актуално В програмата

„България търси талант“ стартира с опасни каскади, значими каузи и вълнуващо забавление за цялото семейство

Добави коментар

В неделя от 20:00 часа по bTV над 200 таланта от цялата страна и чужбина ще се явят на сцената на „България търси талант“ в опит да получат поне 3 пъти „да“ и да продължат напред към полуфиналите.

В неделя от 20:00 часа по bTV над 200 таланта от цялата страна и чужбина ще се явят на сцената на „България търси талант“ в опит да получат поне 3 пъти „да“ и да продължат напред към полуфиналите. За целта ще трябва да впечатлят четирима истински професионалисти – Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син. А най-впечатляващият от тях ще спечели 50 000 лева и ще се превърне в звезда. В шоуто, в което нищо не е невъзможно, позитивна оценка ще получат трудни и ефектни номера, за които е положена сериозна подготовка, вложени са усилия и въображение.


Сред първите таланти, които ще демонстрират уменията си на сцената на „България търси талант“ по bTV са хора с кауза, най-добрите атлети в иновативни спортни дисциплини и човек, който може да задържи собственото си тегло на косата си.  Някой ще „проходи“ на сцената, други ще накарат журито да танцува, а трети ще го възмутят искрено.  Номер за „поезия, танци... и още нещо“ ще разпали страстите, артист от световен ранг ще подобри популярен рекорд, а студенти по медицина ще вкарат екзотика в бърз ритъм. „Ходене“ във въздуха, изумителни илюзии, осъществени детски мечти и нереални появявания на известни личности ще забавляват цялото семейство пред малкия екран.

 

Добави описание


Журито на „България търси талант“ ще стане свидетел на опасни акробатични номера, умиляващи изпълнения и откровени провали, които ще вдигнат настроението в цялата зала. Пред Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син  хора от цял свят ще покажат своите невероятни номера, които ще разбият представите за човешките възможности. Физическа издръжливост, сила на волята, обуздаване на енергията и екзотични превъплъщения ще изумят дори дигиталните Сашо Кадиев и Даниел Петканов. Водещите буквално ще се влюбят в интерпретацията на приказен сюжет, пресъздаден с мускули, ще се възхищават на номера от програмата на „Цирк дю Солей“ и ще бъдат респектирани от млад човек със силна воля и изострени сетива. 

 

Добави описание


Ще успеят ли участниците да впечатлят Славена Вътова със спортни постижения, Катето Евро – със сценично поведение, Ицо Хазарта – с „правилен рап“ и Любо Дилов-син – с добра артикулация?  Ще види ли журито нещо невиждано досега, таланти без бариери и с подплатена вяра в себе си? Ще заслужи ли някой златен бутон с хобито си,  как звучат съвременните университетските музикални формации и могат ли Дани и Сашо да танцуват джаз? Колко силно е чувството за хумор  и самоирония на журито, кой може да „възкреси“ Тодор Колев и може ли да бъде забавен Тодор Живков, зрителите на bTV ще видят в спектакъла на „България търси талант“  

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя