Актуално В програмата

България гласува - целият изборен ден с TV7 и NEWS7

Добави коментар

В неделната сутрин на 5-ти октомври Диана Радева ще събуди зрителите на TV7 и NEWS7 точно в 8ч.

В неделната сутрин на 5-ти октомври Диана Радева ще събуди зрителите на TV7 и NEWS7 точно в 8ч.  Репортерите и кореспондентите ни в цялата страна и чужбина ще информират за протичането на парламентарните избори. Ще сме пред урните и ще питаме за каква България гласуват държавните мъже и жени, политическите лидери, познатите лица от екрана и парламентарната трибуна. Очаквайте и изненадващи гости с нестандартен поглед върху случващото се в държавата.

Ще търсим отговорите на въпросите как „България гласува“ и какво ще последва от народния вот. Анализатори, социолози, журналисти, политолози и най-вече обикновените хора ще са в обектива на „България гласува“.

Юлия Манолова и Георги Налбантов

Всичко от изборния ден зрителите ще могат да следят по TV7 и NEWS7 и в неделния следобед от 16ч. с водещи Юлия Манолова и Георги Налбантов. Новини, прогнози и анализи очаквайте от гостите, живите ни включвания и репортажите ни.

Валя Войкова и Стойчо Керев

Броени минути преди да станат известни резултатите, в студиото в НДК влизат и Валя Войкова и Стойчо Керев. Пред тях ще се изправят победители и победени.

Какво следва за България и нейните граждани, как и дали ще се промени политическия пъзел – всички гледни точки – гледайте в „България гласува“ през целия ден и следизборната нощ по TV7 и NEWS7.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: избори

Нова ТВ в изборния ден

bTV в изборния ден

БНТ1 в изборния ден

„Пренареждане” в програмата на bTV в изборния ден

Изборите в ефира на Bulgaria ON AIR TV