В програмата

"Българи на три морета": Емо и Габи се отправят на сватбено пътешествие с кемпер

0/5

"Българи на три морета": Емо и Габи се отправят на сватбено пътешествие с кемпер

От 21 април, всеки четвъртък от 21.30ч., зрителите на bTV ще се забавляват с приключенията на колоритна българска двойка по време на пътуванията й до различни и интересни места в чужбина.

Българи на три морета

Главните герои в комедийното риалити „Българи на три морета“ са исполинът от Монтана Емо Каменов и екстравагантната участничка в конкурси за „мис”: „Мис Джуки“ Габриела Радославова. Двама натурални българи се сблъскват с Европа, но и Европа се сблъсква с тях, а резултатът е едно изключително куриозно и смешно пътешествие. Докато се забавляват пред екрана с приключенията на Емо и Габи, зрителите ще могат да научат любопитни факти за посетените държави. Героите ще правят и нагледно сравнение между цената на стоките, услугите и особено бензина у нас и в западните страни.

Българи на три морета

Емо и Габи вече покориха Будапеща, която дълго ще ги помни. Сега те отново получават мисията да превземат Европа. При първото пътуване, което зрителите на bTV проследиха в началото на годината, между Емо и Габи прехвърчаха искри, но не от любовно естество. Те бяха на ръба на скандала, а сега зрителите на bTV ще видят дали ще стигнат до него. Задачата им този път е доста сложна.

  • Двамата минават през сватба и после тръгват на медено пътешествие с любовен кемпер. Маршрутът им минава през Нови хан (за да вземат младоженката), Белград, Любляна, Вал Гардена, Верона, Венеция и Загреб.

Българи на три морета

  • Сватбено пътешествие със ски, по стъпките на Ромео и Жулиета, гондоли и много, ама много емоции от различно естество. Емо е шофьорът, Габи е навигаторът.
  • В първия епизод двамата са в Белград, където Габи ще шашне местните със сръбския си, двамата ще се оженят в крепостта Калемегдан, а за финал, една словенка ще получи заплаха за бой, каквато и Пулев не е получавал.

Българи на три морета

  • Неподправеният маниер на общуване, освободеност и специфичен хумор на двамата герои, обещават изключително комични и неочаквани ситуации. Откровено и без монтаж ще бъде показан всеки един момент от приключението на двама чешити, които са директни в изказванията и реакциите си, и нямат предишен сблъсък с чужди култури. Всичко това ще бъде съчетано с чувствителността и иронията на трето лице - разказвачът на историята, които ще съпреживява по свой начин приключението „Българи на три морета”.
  • „Българи на три морета” – просто една комедия, която придава нови измерения на популярния израз „Да не се изложим пред чужденците“. Продуцент на забавното риалити е „Междинна станция” ООД.
     

Още за Българи на три морета

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg