Актуално Какво ще се случи...

Баба Марийка си прави татуировка в осми епизод на „Столичани повече” по bTV

Добави коментар

Баба Марийка с ексцентричен ход – прави си татуировка

В живота на всеки мъж идва възраст, в която…активността намалява. Дори понякога изчезва напълно. В осмия епизод на „Столичани повече”, който ще се излъчи на 13 ноември от 21:30ч. по bTV, Славея Лютова ще прибегне до отчаяни мерки, за да реши проблема на съпруга си, като няма да пропуска възможност да му напомни за състоянието му.

<form style='display: inline;'><input  data-cke-saved-name='value' name='value' autocomplete='off' height='16px' width='50px'><button type='submit'>Ok</button><button type='cancel'>No</button></form>

 Какво спъва връзката между Славея и Йордан

Пепи и Камелия ще се окажат принудени да съкратят целия си персонал, оставайки  само с една секретарка. След непростимата ѝ грешка обаче и нейната съдба ще бъде фатална. При Андрей и Елеонора положението не се е променило драстично, но честите срещи с продавача Люси шестака може би ще окажат някакво влияние.

Баба Марийка продължава да предизвиква емоции в семейство Чеканови. След невероятните си срещи из Европа тя не спира с щурите приключения и стига доста далеч, когато решава да си направи татуировка. Шокът е още по-голям, когато и самата Гълъбина решава да последва примера на баба Марийка, отключвайки гнева на съпруга си.

„Столичани повече”

След като в предния епизод отец Григорий се опита да сватоса Стефи и Цанко, то в този епизод действията му са по-скоро продиктувани от греховен копнеж. За подобни неща копнее и Пацо, но до какво ще доведат те, зрителите ще разберат този петък от 21:30ч.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“