Актуално В програмата

"Аз обичам България": Кой е самураят, ръководил взвод в битката при Плевен по време на Руско-турската война

Добави коментар

Пиратите на Константинов в сблъсък с екипажа на морския вълк Слабаков в "Аз обичам България" довечера, 24 март 2017 по NOVA

В новия епизод на най-родолюбивото предаване ще научите и кой е самураят, ръководил взвод в битката при Плевен по време на Руско-турската война

В новия епизод на "Аз обичам България" тази вечер мултидисциплинарният отбор на капитан Юлиан Константинов се изправя срещу гласовитата армада на морския вълк Андрей Слабаков. Битката започва точно в 21.00 ч. по NOVA.

 

отбор на капитан Юлиан Константинов

  • За честта на отбора и родината зад капитан Константинов застава Стефан Щерев – актьор, водещ и човек със силно изразена гражданска позиция. Певицата с диплома по психология и философия Кали носи знамето на четата, а респектиращият национален състезател по бокс, тежка категория, Петър Белберов оформя сборната команда.

гласовитата армада на морския вълк Андрей Слабаков

  • Зад морския вълк Андрей Слабаков застава гласовита армада. Властелинът на среднощния Студентски град, гларусът с глас на славей – Константин, актрисата, писателка и всестранен талант Ваня Щерева, и рапърът добруджанец – Адриан, повече познат като Румънеца, ще бранят от удавяне капитан Слабаков.

Въпроси от старата и нова история на България, културата, поговорките и известни българи ще поддържат напрежението до последния момент на играта. В "Познай песента", където българските хитове звучат наобратно, няма да има затруднени. В "Нарисувай това" ще се изправят един срещу друг Ваня Щерева и Стефан Щерев. Не пропускайте да видите кой е по-талантливият художник и кой отбор ще поведе във временното класиране.

В "Петилетката за 60 секунди" двата отбора ще имат на разположение необходимите продукти, за да приготвят най-много порции "сирене по шопски". Силите са изравнени, но един отбор ще спечели бонус точка.

Изключителен интерес ще предизвика и историята на първия самурай, стъпил на българска земя като наблюдател на японския император, сам пожелал да се сражава за Oсвобождението на България. В коя битка от Руско-турската освободителна война участва той и до какви легенди води появата му на бойното поле, може да разберете само тази вечер по NOVA.

В последните кръгове един отбор се отделя с голяма разлика напред. Ще успее ли финалният кръг "Удави капитана" да доведе до обрат и да промени изхода на битката за обичта на България и честта на противниковия отбор? Не пропускайтe да видите и новия макет на възрожденско Панагюрище, част от "България на длан – Макети на открито".

'България на длан – Макети на открито'

Какви изненади е подготвил за зрителите екипът на най-родолюбивото телевизионно предаване "Аз обичам България", гледайте тази вечер от 21.00 ч. само в ефира на NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Аз обичам България

Горещи страсти и неочаквани обрати в новия епизод на „Аз обичам България“

Галена и Азис повеждат хорото в „АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ“

Александър Кадиев и Камен Алипиев – Кедъра стават капитани в Аз обичам България

Александра Сърчаджиева ще бъде водеща на „Аз обичам България“

Финалът на "Аз обичам България" този петък е посветен на 24 май