Актуално В програмата

„Авеню 5“ ще има втори сезон

Добави коментар

HBO поднови „Авеню 5“, с участието на Хю Лори и Джош Гад за втори сезон.

HBO поднови „Авеню 5“, с участието на Хю Лори и Джош Гад за втори сезон.

Първият сезон на фантастичната комедия от създателя на “Вице” Армандо Янучи, дебютира със силни рецензии и достатъчно стабилни рейтинги, за да си гарантира втори сезон.

„Авеню 5“ се развива четиридесет години в бъдеще, когато пътуването из Слънчевата система вече не е предмет на научнофантастичната фантазия, а процъфтяваща, многомилиардна индустрия.

Хю Лори влиза в ролята на капитан Райън Кларк, който е в центъра на множество проблеми след като неправилно функциониращ луксозен круизен лайнер се отклонява от курс и се очаква да пътува три години по-дълго от първоначално планираното.

 

Добави описание

 

Джош Гад играе милиардера Херман Джуд, инвеститорът финансирал пътуването, със Сузи Накамура е в ролята дясната ръка на Джуд - Ирис Кимура. В сериал участват още Зак Уудс, Ребека Фронт, Ленора Кричлоу, Ники Амука-Бърд и Итън Филипс.

„Беше толкова чудесно да се върна отново с HBO за първия сезон на „Авеню 5“ така че съм двойно развълнуван, че сега HBO сметна за подходящо да накара капитан Райън Кларк и неговите пътници и екипаж да преминат през още по-голям физически и емоционален ад през следващата година", казва Янучи.

„Никой не ни разсмива по-добре от Хю Лори и с нетърпение очакваме да видим в какви по-нататъшни невъзможни ситуации и екзистенциални кризи можем потопим него, Джош Гад и останалата част от нашия фантастичен актьорски състав.

Лори добави: „Вълнуващо е да открием, че в края на краищата космосът не е ограничен. Много съм развълнуван да продължа това пътуване с Армандо и HBO, а също и с невероятна група актьори и писатели, които ме карат да се смея всеки ден.“

Подобно на сатирата на политиката във “Вице”, Янучи използва „Авеню 5“ за безпощадно подиграване на корпоративна култура, капитализъм и идиотското държание на хората.

 

Добави описание

 

Херман Джуд (Гад) е пълен дебил, който прекарва по-голямата част от времето си, сочейки пръсти към всички останали, без изобщо да признае собствената си некомпетентност.

Капитан Кларк (Лори) е пълна измама, лъже както за опита си като капитан, така и за американския си акцент.

Били МакЕвой е вторият корабен инженер, е единственият наполовина компетентен герой в шоуто. Все пак дори тя изглежда осакатява под натиска на мързеливия собственик на кораба, разочаровани пътници и безполезния екипаж.

Не пропускайте първия сезон на „Авеню 5“ вече по HBO и HBOGO.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Авеню 5

Хю Лори в нов сериал по HBO