В програмата

Атанас Кателиев е новият „глас на България“

0/5

Атанас Кателиев е новият „глас на България“

Атанас Кателиев е победителят в сезон 2019 на „Гласът на България”.  Той извоюва титлата в конкуренция с още трима финалисти – Кирил Хаджиев - Тино, Надежда Александрова и Ива Георгиева по време на грандиозното двучасово шоу в неделя вечер по bTV.


Стругарят от Варна донесе първата победа за Графа в тригодишната му история като треньор в най-гледаното музикално шоу у нас. „Твоят път тепърва започва. Гордея се с теб, браво!“, прегърна го Влади Ампов на сцената, която избухна в празнични фойерверки.

 

Добави описание

 

По време на впечатляващия последен концерт на живо вокалните таланти от отборите на Иван Лечев, Михаела Филева, Графа и Камелия премериха сили в четири солови изпълнения и четири дуета с треньорите си. Зрителите решиха на крачка от голямата награда от 50 000 лв. да си тръгнат соул дивата от Дубай Ива Георгиева и тийнейджърката с хипнотизиращи сини очи и тембър Надежда Александрова. На крачка от голямата победа Ива получи световно признание за таланта си, след като британска група и носителите на „Грами“ Clean Bandit избраха тя да запише нов прочит на техен хит.


В последния етап на оспорваната надпревара Тино и Атанас изпълниха песен, избрана от феновете на предаването в онлайн гласуване. Кателиев изля още веднъж душата си в изпълнение на „Impossible“ на James Artгur, а Тино впусна специфичния си тембър в първия си блус в шоуто с класиката на Elvis Presley „Can’t Help Falling in Love“.

 

Добави описание


В последния музикален двубой за Сезон 2019,  32% от зрителите на bTV гласуваха за Тино, а мнозинството - 68%, подкрепиха Атанас, който спечели и голямата награда от 50 000 лева.
С вота си зрителите не само избраха новия „глас на България“, но и подкрепиха една благородна инициатива. bTV Media Group ще дари приходите си от есемес гласуването тази година в подкрепа на кампанията за възстановяването на опожарените сцени на „Национален студентски дом” и за възобновяването на творческата дейност там.

Още за Гласът на България

14:15
28.05.2020
Гласът на България - музикално шоу, с.7
20:00
31.05.2020
Гласът на България - музикално шоу, с.7
14:15
04.06.2020
Гласът на България - музикално шоу, с.7

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg