Актуално Други

Арнолд Шварценегер ще участва в първия си сериал

Добави коментар

Арнолд Шварценегер ще влезе в главната роля в нов шпионски сериал.

Арнолд Шварценегер ще влезе в главната роля в нов шпионски сериал.

Неозаглавеният проект е глобално шпионско приключение, фокусирано върху баща, изигран от Шварценегер и дъщеря. Според Deadline, студиото вече е започнало предварителния кастинг за ролята на дъщеря.


Ако се осъществи, шпионското приключение ще отбележи първата голяма роля в телевизионния сериал за звездата „Терминатор“ и „Истински лъжи“ и бивш губернатор на Калифорния. Що се отнася до телевизията като цяло той направи един сезон като звездата и изпълнителен продуцент на реалите шоуто - The Celebrity Apprentice през 2017 г.

Добави описание

Компанията, която разработва проекта, Skydance, се очаква скоро да се опита да продаде проекта на стрийминг компания. Шварценегер има дългогодишна връзка със Skydance, след като участва в “Терминатор: Генезис” и “Терминатор: Мрачна съдба” за инди студиото, като повтори емблематичната си роля на T-800 в последните вноски на известния франчайз.


Очаква се също Шварценегер да e изпълнителен продуцент заедно с Дейвид Елисън, Ник Сантора, Дана Голдбърг и Бил Бост. Каролин Харис ще наблюдава сериала от името на студиото.

Добави описание


Последната роля на Шварценегер беше в “Терминатор: Мрачна съдба”. Актьора ще участва в предстоящия “Kung Fury II: The Movie“ и ще се завърне за в продължението на филма от 1988 “Близнаци”, където ще си партнира с Дани ДеВито и Еди Мърфи.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Арнолд Шварценегер , FUBAR

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес

Продължение, посветено на Джон Сноу от „Игра на тронове“, няма да има

"Аргайл: Супершпионин" със стрийминг премиера в Apple TV+

Питър Клафи и Декстър Сол Ансел в предистория на „Игра на тронове“

Домът на дракона: Черни срещу Зелени в епични трейлъри за втория сезон