Други

Арнолд Шварценегер ще участва в първия си сериал

0/5

Арнолд Шварценегер ще участва в първия си сериал

Арнолд Шварценегер ще влезе в главната роля в нов шпионски сериал.

 

Неозаглавеният проект е глобално шпионско приключение, фокусирано върху баща, изигран от Шварценегер и дъщеря. Според Deadline, студиото вече е започнало предварителния кастинг за ролята на дъщеря.


Ако се осъществи, шпионското приключение ще отбележи първата голяма роля в телевизионния сериал за звездата „Терминатор“ и „Истински лъжи“ и бивш губернатор на Калифорния. Що се отнася до телевизията като цяло той направи един сезон като звездата и изпълнителен продуцент на реалите шоуто - The Celebrity Apprentice през 2017 г.

 

Добави описание

 

Компанията, която разработва проекта, Skydance, се очаква скоро да се опита да продаде проекта на стрийминг компания. Шварценегер има дългогодишна връзка със Skydance, след като участва в “Терминатор: Генезис” и “Терминатор: Мрачна съдба” за инди студиото, като повтори емблематичната си роля на T-800 в последните вноски на известния франчайз.


Очаква се също Шварценегер да e изпълнителен продуцент заедно с Дейвид Елисън, Ник Сантора, Дана Голдбърг и Бил Бост. Каролин Харис ще наблюдава сериала от името на студиото.

 

Добави описание


Последната роля на Шварценегер беше в “Терминатор: Мрачна съдба”. Актьора ще участва в предстоящия “Kung Fury II: The Movie“ и ще се завърне за в продължението на филма от 1988 “Близнаци”, където ще си партнира с Дани ДеВито и Еди Мърфи.

Още за Арнолд Шварценегер, Стрийминг

22:00
27.11.2020
Терминатор: Генисис - екшън с уч. на Арнолд Шварценегер, Джейсън Кларк, Емилия Кларк, Джей Кортни, Джей Кей Симънс и др.
22:20
28.11.2020
Терминатор: Мрачна съдба, екшън - трилър, САЩ, 2019 реж. Тим Милър, с Линда Хамилтън, Арнолд Шварценегер, Макензи Дейвис, Наталия Рейес, Габриел Луна, (15 плюс)
17:30
29.11.2020
Терминатор: Генисис - екшън с уч. на Арнолд Шварценегер, Джейсън Кларк, Емилия Кларк, Джей Кортни, Джей Кей Симънс и др.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg