Актуално Какво ще се случи...

Арест на Борис и шокиращи разкрития в новия епизод на „Фамилията”

Добави коментар

Арест на Борис и шокиращи разкрития в новия епизод на „Фамилията” - на 11 март, 21:30 часа по bTV

В новия епизод на „Фамилията” този вторник, 11 март, от 21:30 часа Борис Арнаудов отново ще попадне под ударите на Фотев.

Фотев

След убийството на руснака Миша Бурзаков, прокурорът решава да задържи бизнесмена като главен заподозрян. Този арест поставя много въпроси, чиито отговори започват да търсят Лора и Стефан. По пътя към разгадаването на тайните, те се натъкват на интересна снимка на четирима приятели, правена малко преди Сашо да умре. Кои са те и какво ги свързва с Арнаудови, ще се опитат да разберат журналистът и наследницата на Фамилията този вторник от 21:30 по bTV.

Напрежението между Лора и Тони продължава да расте. След като хвана съпругата си в опит да избяга и реши, че има нужда от лечението на Лидия, Тони трудно ще възстанови доверието си в нея. Никол и Мишо също ще стават „жертви” на краха в отношенията на родителите си. Дали Лора ще съумее да възстанови прикритието си, докато със Стефан търсят истината, зрителите ще разберат утре вечер от 21:30 часа. 

Диана

Междувременно Диана започва „психическа” атака на още един фронт. Нейна жертва този път става Лидия, чрез която миската ще се опита да разклати все повече отношенията между Борис и съпругата му.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фамилията

Удари финалната клапа на „Фамилията” по bTV

Лора e на крачка от смъртта в сериала „Фамилията” по bTV

Борис предава на Георги полагаемите му се акции от империята – във „Фамилията”

Фамилията се впуска в търсене на Диана

Угризенията застигат Тони в новия епизод на „Фамилията“ – вторник от 21:30 часа по bTV