Търси се...

Антон Хекимян в „Търси се”

0/5

Антон Хекимян за журналистиката, любовта и семейството в „Търси се”
Антон Хекимян за журналистиката, любовта и семейството в „Търси се”

Водещият на „Тази сутрин“ по bTV – журналистът Антон Хекимян ще бъде специален гост тази неделя, 3 април, в ток шоуто „Търси се“. С характерните за него откритост и усмивка той ще повдигне завесата на професионалния и личния си свят пред водещите Меги и Нели.

За невероятния екип, който са изградили в сутрешния блок на bTV, ще разкаже неговият продуцент Искра Владимирова.

„Всички сме като едно семейство, а Антон внася невероятен чар в него“, казва Искра.

Меги и Нели

Меги и Нели ще го отведат и до любимото му място - Родопите, където ще го срещнат с двама от героите на неговите репортажи – народната певица Валя Балканска и Ася от село Сърница, която прекарва живота си в инвалидна количка.

„Търси се“ ще отведе зрителите в родния град на журналиста - Стара Загора, където живеят родителите,  сестра му и двете му племеннички.

„За нас е истински празник, когато той е тук, а това се случва все по-рядко. Всяка сутрин с баща му звъним по телефона да го събудим, за да не закъснее за работа“, споделят родителите, а племенничките ще разкрият, че искат да станат като вуйчо си.

„Много ги обичам и правя всичко възможно те да са щастливи“, споделя журналистът. Какво предизвикателство ще получи той от близките си и какъв свой талант ще разкрие, зрителите ще научат тази неделя.

За истинската журналистика, семейните ценности и българските традиции Антон Хекимян ще говори в „Търси се“ тази неделя (3 април 2016), от 11 часа.

Още за Антон Хекимян, Търси се

11:00
25.10.2020
Търси се - токшоу с водещи Меги и Нели
02:50
26.10.2020
Търси се

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Антон Хекимян в „Търси се” (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg