В програмата

Анимационните герои с тежки индивидуални изпитания тази вечер във VIP Brother

0/5

Анимационните герои с тежки индивидуални изпитания тази вечер във VIP Brother

Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа по NOVA анимационните герои ще се изправят пред трудни индивидуални изпитания. Шеф Петров ще предприеме драстична нова стратегия срещу Мегз, а Джулиана ще се сблъска с едно от най-трудните решения в живота си.

 

Добави описание

 

Поредният отказ на Мегз да изпълни докрай условията на седмична мисия принуди Big Brother да я превърне във Фантома на Къщата. Необмислените действия на дизайнерката отново успяха да настроят Съквартирантите срещу нея, но най-големият ѝ противник си остава Шеф Петров. След многобройни скандали, тази вечер ще видим новата стратегия на Петров срещу Миглена. Той категорично ще откаже да стои в близост до нея, а това ще се окаже огромен проблем за новото амплоа, което тя сама си измисли – да бъде домакиня на Къщата. Играта на котка и мишка и отказът на Шефа да готви, докато Меги се върти в кухнята, ще изнервят звездите до краен предел и дори най-близките ѝ хора – Дани и Алекс ще се обърнат срещу нея.

 

В дейли епизода довечера ще видим и индивидуалните предизвикателства, пред които всеки един анимационен герой ще се изправи. Безспорно това на Джулиана ще бъде най-трудно и красавицата ще трябва да направи много тежки избори. Дали Джули ще избере личното си щастие пред комфорта на групата, предстои да разберем.

 

Добави описание

 

След номинациите очи в очи, които зрителите проследиха на живо по време на VIP Brother live снощи, Шеф Петров, Алфредо, Джулиана, Марги Хранова и Тото събраха най-много номинационни точки и ще се борят за оставане в шоуто в понеделник.

 

Зрителите ще станат свидетели на едно голямо събитие, което ще се случи в Къщата. Една истинска легенда от световна величина ще прекрачи прага ѝ, за да внесе забавление и положителни емоции сред Съквартирантите. Коя е тя и каква ще бъде специалната ѝ задача, ще разберем съвсем скоро.

Още за VIP BROTHER

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg