В програмата

AMC ще отбележи Halloween с ексклузивна премиера на хорър сериала „Стан срещу злото“

0/5

AMC ще отбележи Halloween с ексклузивна премиера на хорър сериала „Стан срещу злото“

AMC обяви, че ще излъчи ексклузивната премиера на сезон едно на комедийния хорър сериал „Стан срещу злото“ на 31 октомври в 23.00 ч.  Навлизайки по забавен начин в територията на класическите хорър филми, този сериал от осем едночасови епизода показва един грубоват бивш шериф, обединил неохотно усилията си с по-младата си заместничка в борбата със свръхестествените сили в родния им град. AMC ще излъчи всички осем епизода на от сезон едно на сериала един след друг в нощта на Halloween!

 

Добави описание

 

Стан е постоянно недоволният бивш шериф на заспало градче в Ню Хемпшир, който е принуден да се уволни преждевременно. Докато се бори с необходимостта да отстъпи властта си на упоритата си и красива заместничка Еви, двамата започват да разбират, че нещата в тяхното консервативно градче не са съвсем в ред, което ги принуждава да сключат един невероятен съюз. Заедно, те повеждат смела борба с плеяда пуснати на свобода демони, преследващи града, който се оказва построен на място, на което са изгорени голяма група вещици през 17-ти век.  И като че ли този противник не е достатъчен, Стан сключва тайна сделка да върне жена си от света на мъртвите…

 

Добави описание

 

Сериалът беше посрещнат добре от критиката.  В рецензията си за сезон едно, AV Club отбелязва, че “Стан срещу злото” е доста забавен и заключава, че той е “страхотно приятен”.  Според The Boston Herald сериалът “е закачка с клишетата на хорър филмите” и “навсякъде, където се появява страх, предстои да се случи нещо още по-лошо или по-забавно”, а Variety го нарича “жизнерадостно шантав”, изказвайки похвала за “типично отличната игра на главните изпълнители Джон К. Макгинли и Джанет Варни.”

 

Добави описание

 

“Стан срещу злото” е заснет с участието на Джон К. Макгинли (“Scrubs”) в ролята на Стан Милър и Джанет Варни (“You’re The Worst”) в ролята на Еви Барет. 

 

Добави описание


Автор, сценарист и изпълнителен продуцент на “Стан срещу злото” е Дейна Гулд (“The Simpsons“/ „Семейство Симпсън”, “Parks and Recreation”), в сътрудничество с Том Ласали (“Silicon Valley“/“Силициевата долина”), в ролята на изпълнителен продуцент. Сериалът е продуциран от Radical Media със съдействието на Франк Шърма и Джъстин Уилкис. Освен изпълнението на главната роля на Стан, Джон К. Макгинли е и продуцент. Сред другите участници в сериала са Дебора Бейкър мл. (“The Great Indoors”) и Нейт Муни (“Weeds/ Плевели”, “Mike and Molly/ Майк и Моли”).

 

Добави описание

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg