Актуално В програмата

AMC планира премиерата на "NOS4A2" - нов хорър сериал, посветен на свръхестественото

Добави коментар

Сериалът ще стартира по-късно тази година с участието на номинирания за „Еми“ актьор Закари Куинто („Стар Трек“, „Зловеща семейна история“) и изгряващата звезда Ашли Къмингс („The Goldfinch“, „Hounds of Love“)

AMC обяви, че по-късно тази година ще стартира “NOS4A2” – премиерен хорър сериал, посветен на свръхестественото, с участието на номинирания за наградата „Еми“ актьор и продуцент Закари Куинто („Стар трек“, „Зловеща семейна история“) и изгряващата звезда Ашли Къмингс („The Goldfinch“, „Hounds of Love“). Номинираният за наградата „Еми“ режисьор Кари Скогланд („Историята на прислужницата“, „Sons of Liberty”) е режисьор на първите два епизод на сериала, който се базира на едноименния бестселър на Джо Хил. Продукцията на 10-те едночасови епизода се състоя неотдавна в Роуд Айлънд, САЩ.

 

Закари Куинто изпълнява ролята на Чарли Манкс – безсмъртен, който се храни с душите на малки деца, оставяйки онова, което е останало от тях, в Кристмасленд – ледено-студено, чудато село Кристмас – плод на въображението на Манкс, където всеки ден е Коледа и където е забранено да бъдеш нещастен. Но, когато една млада жена в Ню Ингланд (Къмингс) открива, че притежава опасен дар, Манкс разбира, че целият му свят е застрашен.

 

Ашли Къмингс изпълнява ролята на Вик Маккуин – млада художничка от работническата класа, чиято изобретателност събужда у нея свръхестествената способност да проследява Чарли Манкс. Недостатъчната социална увереност на Вик се компенсира от нейния кураж, чувството ѝ за хумор и упорития ѝ характер. Тя се бори да победи Манкс и да освободи жертвите му, без да загуби ума си или самата тя да се превърне в негова жертва.

 

“NOS4A2” е продукция на AMC Studios съвместно с Tornante Television. Изпълнителни продуценти на сериала са Джо Хил, Джейми О’Брайън („Пази се от живите мъртви“, „Ад на колела”), които са създатели на телевизионния сериал и които ще изпълняват ролята на шоурънъри, и Лорън Корао – съпрезидент на Tornante Television. Актьорският състав включва още Олафур Дари Олафсон („Lady Dynamite”) в ролята на Бинг Партридж, Вирджиния Кул („The Looming Tower”) в ролята на Линда Маккуин, Ебън Мос-Бакрач („The Punisher”) в ролята на Крис Маккуин и Джакара Смит (@Sailor J) в ролята на Маги Лий.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър