В програмата

Александра е изправена пред най-трудния избор в живота си

0/5

Александра е изправена пред най-трудния избор в живота си

Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа по NOVA Александра ще се изправи пред най-трудния избор в живота си. Богданска ще се разкъсва между любимия си Даниел и своите родители, а какво ще бъде нейното окончателно решение и ще има ли истинска сватба в Къщата, предстои да разберем.

 

Добави описание

 

Вчера видяхме как Дани и Алекс взеха окончателно решение да помолят Big Brother за истинска сватба. Двамата бяха сигурни в решението си, но единственият им страх, този от реакцията на родителите им, се оказа напълно оправдан. След откровен и емоционален разговор с майка си, Алекс се оказа изправена пред огромна дилема – да избере любовта на живота си и да нарани отново своите родители или да послуша майка си и да предаде Даниел. Тази вечер ще видим как Александра ще разтълкува случилото се и ще вземе окончателно решение. Ще победи ли любовта и ще има ли истинска сватба или двамата ще решат всичко да остане просто мисия, поставена им в предаването?

 

Добави описание

 

Дали в мисия или заради реална сватба, на булката се полага моминско парти и нашата булка ще го получи. Кумата Джулиана и шаферката Мегз ще се погрижат Алекс да си прекара незабравимо и ще я обсипят с подаръци и изненади. Big Brother също ще отправи своя поздрав към младоженката и ще мобилизира тайно мъжете в Къщата, които ще подготвят специална хореография и буквално ще взривят от положителни емоции отбора на булката.

 

Добави описание

 

Предстои един емоционален епизод на VIP Brother, а дали приказката на Алекс и Дани ще завърши с истински щастлив край, или двамата ще решат друго, ще разберем тази вече от 21:00 часа по NOVA.
 

Още за VIP BROTHER

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg