В програмата

Александър Сано влиза в „Къртицата”

0/5

Александър СаноАлександър Сано - актьорът, който играеше Косъма в "Под прикритие", май ще е сред звездите във втория сезон на "Къртицата"

Във втория сезон  наКъртицата по TV7 той ще бъде опозиция на вносна екшън звезда, като фаворит на продуцентите от „Междинна станция” на този етап е Пиърс Броснън.

Александър Сано ще излиза от Базата веднъж седмично за записи на Най-хубавите години от нашия живот по БНТ, където е ководещ с Владо Пенев.

Заради ангажимента си в шоутоКъртицатаСано вече започна усилени тренировки във фитнеса, където преди стъпваше само за да прибере половинката си Нели. 

Участниците в Къртицата 2 ще живеят в замъка на Батман>>>

Че не се страхува да развали маникюра си, влачейки римска талига в калта, ще покаже и моделът Бориса Тютюнджиева. В момента тя изкарва джобните си, като ускорява пулса на участниците в друга продукция на TV7 -Следващият, моля, заклещвайки главите им в деколтето си.

Сред решените да се борят със страховете си за наградата от 250 000 лв. ВИП-ове са Мис България Ивайла Бакалова, футболистът Илиян Киряков и волейболният национал Евгени Иванов-Пушката.

 

Още за Александър Сано, Къртицата

20:30
03.12.2020
Изневяра тв филм /2003 г./, режисьор Анатолий Дончев, в ролите: Христо Гърбов, Любов Любчева, Иван Савов, Александър Сано и др.
02:10
04.12.2020
Диви и щастливи, екшън - комедия, България, 2019 реж. Мартин Макариев, с Яна Маринова, Луиза Григорова, Базил Айденбенц, Александър Сано, Дария Симеонова, (12)
09:05
08.12.2020
Диви и щастливи, екшън - комедия, България, 2019 реж. Мартин Макариев, с Яна Маринова, Луиза Григорова, Базил Айденбенц, Александър Сано, Дария Симеонова, (12)

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Александър Сано влиза в „Къртицата” (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg