В програмата

Алекс се среща с баща си за първи път след сватбата с Дани във VIP Brother

0/5

Алекс се среща с баща си за първи път след сватбата с Дани във VIP Brother

Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа по NOVA ще станем свидетели на един изключително емоционален епизод. Най-близките хора на звездите ще прекрачат прага на Къщата, но те няма да могат да им кажат нито дума. Александра ще се измъчва от въпроса дали и нейните родители ще дойдат, а появата на баща ѝ ще предизвика истинска буря от емоции във всички Съквартиранти и най-вече в Алекс.

 

Добави описание

 

Финалът на VIP Brother 2017 е все по-близо, а Съквартирантите са все по-нетърпеливи да прегърнат най-любимите си хора, които не са виждали и чували вече почти два месеца. Тази вечер ще видим как Big Brother ще ги изненада, а прага на Къщата ще прекрачат съпрузи, родители, деца и дори внуци на звездите. Те обаче ще имат тежката задача да не помръдват и да не издават дори звук, докато не чуят определен сигнал. Тихи сълзи от щастие, подкрепа и много емоции ще завладеят всички в Къщата, а дали Съквартирантите ще се справят успешно с най-трудната си мисия, предстои да разберем.

 

Добави описание

 

Едно момиче в Къщата тази вечер ще бъде по-емоционално от всички останали. Сърцето на красивата Александра ще се разкъсва от терзания дали и нейните родители ще дойдат и какво ще ѝ кажат. В крайна сметка бащата на Алекс ще се присъедини към звездите, но какво ще сподели той на дъщеря си и новия си зет, одобрява ли решението на Алекс и Дани да се оженят в Къщата и ще има ли приказката им щастлив край, ще разберем още тази вечер.

 

Добави описание

 

Във VIP Brother live снощи се проведоха първите двойни елиминации, а само четири дни преди големия финал на шоуто Дани Златков и Шеф Петров се разделиха с най-известната Къща завинаги.

 

Добави описание

 

Финалът на най-любовния сезон на VIP Brother е този петък, 10 ноември. Къщата ще остане празна и тиха, но само за два дни, защото в понеделник, 13 ноември най-желаните риалити звезди ще я напълнят отново за един много специален сезон – Big Brother: Most Wanted!

 

Още за VIP BROTHER

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg