Актуално В програмата

Албена Михова тази събота в „Като на кино”

Добави коментар

Във финалния за сезона епизод Стаси Кара представя част от холивудските звезди, с които разговаря през последните месеци

Неповторимата Албена Михова е гост тази събота в последното са сезона издание на „Като на кино“, 10 юни, 18:00 ч., bTV Cinema.  Актрисата озвучава една от героините от дългоочакваната анимация „Аз, проклетникът 3”. В  студиото ще бъде и сценаристът Тео Чепилов. Заедно с водещата Стаси Кара, гостите ще обсъдят най-чаканите заглавия на лятото.

 

Предстои среща и с една от преподавателките на актьорското студио на холивудския учител Антъни Мейндъл, чиято нова сесия ще бъде в София, в началото на юли. Ще разберем повече и за успехите на българската актриса и режисьор Евгения Радилова, позната у нас като Ени и станала известна в България с танцовите си умения. Тя живее от години в САЩ, където снима филми и сериали.

 

Добави описание

 

Стаси Кара ще представи и част от холивудските звезди, застанали пред камерата на „Като на кино“ през последнте месеци, както и най-забавните моменти в студиото на предаването. Сред  тях са Нина Добрев, Сър Антъни Хопкинс, Ед Харис, Юън Макгрегър, Джефри Ръш и много други.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като на кино

Весела Бабинова е водещ на „Като на кино“ тази събота

Стефан Денолюбов е водещ на „Като на кино“ тази събота

Яна Титова ще е водещ в „Като на кино“

„Като на кино“ се завръща в нов формат от 8 септември

Асен Блатечки тази събота в „Като на кино“