Архив VIP Brother

Албена и Людмила накараха Камелия Воче да си събере багажа

Добави коментар

Албена Вулева от години се слави със скандалната си репутация. Тя е заклеймявана от известните, а във ВИП Къщата на Big Brother беше приета с известни резерви от съквартирантите.

Албена Вулева от години се слави със скандалната си репутация. Тя е заклеймявана от известните, а във ВИП Къщата на Big Brother беше приета с известни резерви от съквартирантите. След влизането на Людмила, Вулева беше определена като “по-малкото зло”, а майка и дъщеря създадоха най-силния отбор по късане на нерви, който тази Къща е виждала.

ВИП Къщата на Big Brother

Най-потърпевш от дуета Вулеви е Камелия Воче. Тя най-често влиза в пряк конфликт с Людмила, а повод за скандали винаги са хигиенните навици на рускинята.

В новата седмична мисия “Демокрация” съквартирантите взимат решения по различни битови въпроси чрез демократично гласуване, или така поне си мислят.

Тайната мисия на Албена е да бъде единствената, чийто глас се зачита, без другите да разберат. Това директно я превръща в абсолютен диктатор под прикритие. Днес съквартирантите трябва да изберат кои да са двете чистачки, които да излъскат Къщата до блясък.

Албена на драго сърце изпраща Камелия Воче и Кали да се трудят и именно това решение отприщва поредица от скандали. Резултатът – Воче си събира багажа и иска да напусне най-известната Къща. Колко тежки трябва да бъдат разменените думи и колко силно опънати нервите, за да се стигне до такова решение, ще разберете тази вечер от 20.00 часа по Нова.

ВИП Къщата на Big Brother

Междувременно, семейство Манови продължават да са във война, а Жени – да спи при Кали. След многократни опити да намери близост със съпругата си, Тачо ще я предупреди, че може да потърси ласки при други жени. Поводът не закъснява, а Елена Кучкова се оказва в ролята на изкусителка, която “невинно” моли за помощ в кухнята.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза