Актуално В програмата

Актуални теми и критични ситуации на старта на "Откраднат жвиот: Антитела"

Добави коментар

„Тази вечер ще стартира десети сезон на „Откраднат живот“ - вероятно изследването в дълбочина на човешката природа е причината за пристрастяването на зрителя към този сериал..."

„Тази вечер ще стартира десети сезон на „Откраднат живот“ - вероятно изследването в дълбочина на човешката природа е причината за пристрастяването на зрителя към този сериал. Историята неизменно върви с пулса на времето – актуалните здравни и социални теми отново присъстват в сюжета. Представените случаи на пациенти, които до момента са над 1 000, са изградени достоверно в консултация с болнични заведения и специалисти“, сподели Евтим Милошев, часове преди старта на десети сезон.

 

В студиото на "Здравей, България" - продуцентът на хитовия български сериал, Наум Шопов и Васил Бинев споделиха някои от предизвикателствата на снимачния процес във време на световна епидемиологична обстановка и загатнаха някои от акцентите на „Откраднат жвиот: Антитела“.

 

Добави описание

 

През последните два сезона нещата за Борис се усложняват - отново имаме сблъсък със стария познайник Иво Фотев, но в интерес на истината и ние самите не знаем каква ще бъде развръазката. Когато коментирахме с Евтим участието ми в сериала, идеята беше да се включа за един сезон. Влязах в трети, а вече започваме десети. Благодаря на екипа, че родължава да ме предизвиква във всеки един сезон да надскачам себе си и да правя нови неща, сподели Наум Шопов, който още тази вечер ще се изправи пред трудни решения в ролята на директора на „Св. Анастасия“ - доктор Тасев.

 

Добави описание

 

Удоволствието от постигнатия резултат е неимоверно!, заяви категорично актьорът Васил Бинев, разказвайки за дългия и сложен снимачен процес.

 

„Този сезон Иво Фотев ще се изправи пред наивността и изяществото на това прекрасно момиче – доктор Чилингирова. Тя е толкова изящна и красива, че сякаш се налага на самия мен да се боря с образа си и да не я нараня. Ще видим кой ще надделее в борбата между актьор и геrой", допълни с чувство за хумор Бинев.  

 

В разговора тримата допълниха, че очакват завръщането на своя колега Владо Пенев след възстановяването му от Covid 19.

 

„Снимките спряха за около 3 дни, а през това време бяха направени и необходимите тестове. Освен притесненията, това е изключително предизвикателство за снимачния процес. За пореден път може да кажем, че историите в сериала се преплитат с реалността. Радваме се, че във време на световна криза имаме възможност да продължим живота на този проект и благодарим на NOVA, че подкрепя българското кино – важно е в този момент то да остане близо до зрителите“, допълни Евтим Милошев.

 

Не пропускайте старта на „Откраднат живот: Антитела“ тази вечер от 20:00ч. по NOVA.   

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал

Борба за живот и напрежение между колеги в „Откраднат живот: Финалът“

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Драма, екшън и скрити мотиви в "Откраднат живот: Финалът"

Моралът на лекарите ще бъде изпитан ​в „Откраднат живот: Финалът“​