В програмата

Актрисата Диана Димитрова: „В реалния живот също съм прекрачвала много граници“

0/5

Актрисата Диана Димитрова: „В реалния живот също съм прекрачвала много граници“

 "В реалния живот също съм прекрачвала граници. Истинската любов не трябва да се крие", признава Диана Димитрова в интервю за Vesti.bg. 

Коментирайки развитието на отношенията между д-р Огнянова и доцент Банков. Актрисата добавя, че двамата ще продължат да рушат границите, които именно директора на МБАЛ „Св. Кирил“ е поставил.

 

Тази седмица доцент Банков ще направи първа крачка към д-р Огнянова. Директорът на болницата ще отправи покана за театър, но вечерта ще се окаже по-сложна, отколкото двамата се предполагали. Истински шок от загубата на детето ще преживее д-р Хинова, която не само ще пропадне в бездна от емоции, но и ще обвини д-р Стилянова за голяма част от свеото нещастие. Нов човек ще влезе в любовен триъгълник с Вяра и Борис, а една среща в бар ще предизвика неочаквани събития. Доцент Банков ще получи юмрук в лицето, който ще го върне към стара история от младежките му години.

 

Добави описание


Ще успее ли д-р Хинова да се справи с травмите, за да продължи напред? Кой ще попадне между Вяра и Борис и защо доцент Банков ще се окаже нокаутиран в собствената си болница? – зрителите ще разберат в новите епизоди на "Откраднат живот: Чуждо тяло" тази вечер, от 20:00 ч. по NOVA. 

Още за Откраднат живот

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg