Актуално В програмата

Актрисата Диана Димитрова: „В реалния живот също съм прекрачвала много граници“

Добави коментар

Д-р Огнянова и доцент Банков отново ще променят правилата на играта в новите епизоди на „Откраднат живот: Чуждо тяло“ по NOVA

 "В реалния живот също съм прекрачвала граници. Истинската любов не трябва да се крие", признава Диана Димитрова в интервю за Vesti.bg. 

Коментирайки развитието на отношенията между д-р Огнянова и доцент Банков. Актрисата добавя, че двамата ще продължат да рушат границите, които именно директора на МБАЛ „Св. Кирил“ е поставил.

 

Тази седмица доцент Банков ще направи първа крачка към д-р Огнянова. Директорът на болницата ще отправи покана за театър, но вечерта ще се окаже по-сложна, отколкото двамата се предполагали. Истински шок от загубата на детето ще преживее д-р Хинова, която не само ще пропадне в бездна от емоции, но и ще обвини д-р Стилянова за голяма част от свеото нещастие. Нов човек ще влезе в любовен триъгълник с Вяра и Борис, а една среща в бар ще предизвика неочаквани събития. Доцент Банков ще получи юмрук в лицето, който ще го върне към стара история от младежките му години.

 

Добави описание


Ще успее ли д-р Хинова да се справи с травмите, за да продължи напред? Кой ще попадне между Вяра и Борис и защо доцент Банков ще се окаже нокаутиран в собствената си болница? – зрителите ще разберат в новите епизоди на "Откраднат живот: Чуждо тяло" тази вечер, от 20:00 ч. по NOVA. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал

Борба за живот и напрежение между колеги в „Откраднат живот: Финалът“

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Драма, екшън и скрити мотиви в "Откраднат живот: Финалът"

Моралът на лекарите ще бъде изпитан ​в „Откраднат живот: Финалът“​