Актуално Други

Актьорите от "Господин Х и морето" - готови за среща в класната стая

Добави коментар

Калин Врачански и Ина Добрева споделиха желанието си да участват в дискусии с учениците, които се вълнуват от кино и култура

„Онзи ден отидох да взема племенника си от училища, а всички деца крещяха: “Това е Господин Х!“, разказа Калин Врачански, който гостуваше заедно с актрисата Ина Добрева в „Здравей, България“.

 

Двамата споделиха, че сериалът не само вълнува учениците, но и мотивира актьорския състав за срещи в класната стая.

 

Добави описание

 

„Срещите на изкуството и киното с децата са изключително важни. Надяваме се да имаме възможност да реализираме такава дискусия и да разговаряме с учениците на такива теми“, допълни Ина, която влиза в образа на категоричната Невена в новия български сериал „Господин Х и морето“.

 

Актрисата допълни, че за разлика от нея георинята ѝ е много стриктна и именно тази роля и е дала възможност да развие нови качества.

 

„Всички моменти със Светломир Радев са много забавни – наслада е да снимаш с него, защото е толкова забавен в реалния живот, колкото и пред камера! Друг човек, с когото беше изключително удоволствие да снимам, е Васил Банов – играем от години заедно на сцената, а сега се срещнахме и на снимачната площадка“, сподели Калин Врачански за някои от любопитните тандеми в сериала.

 

Добави описание

 

Как ще реагира Невена на новите учебни методи на господин Христов? Ще се противопостави ли или напълно ще подкрепи нетрадиционния му подход да учи децата на покер? - зрителите ще научат в новия епизод на криминалната комедия „Господин Х и морето“ тази вечер в 20.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Господин Х и морето

Двоен епизод за финала на "Господин Х и морето"

„Всяка четвърта жена изневерява“, според проучване на „Господин Х и морето“

Борислав Чучков влиза в "Господин Х и морето"

Кучето Пешо спасява живота на г-н Христов в „Господин Х и морето“

Фарел участва в “Господин Х и морето”