В програмата

Актьорът Ники Сотиров ще бъде следващият гост-детектив в „Маскираният певец“

0/5

Актьорът Ники Сотиров ще бъде следващият гост-детектив в „Маскираният певец“

Актьорът Ники Сотиров ще заеме четвъртото място в панела на „Маскираният певец“ тази седмица. Миналата събота той излезе на сцената на предаването под доспехите на Рицаря като първа гост-маска и предизвика истински фурор. Актьорът успешно заблуди всички и никой от панела нямаше предположение, че под маската се крие именно той. В следващия лайв Ники Сотиров заедно с AZIS, Алекс Раева и Владо Пенев, ще се опита да отгатне кои са популярните личности, скрити под впечатляващи маски.

 

Добави описаниеТази седмица на сцената на най-мистериозното шоу в два дуела и една тройна битка ще се изправят останалите седем маски.

 

Добави описание

 

Хищницата ще застане срещу Мозъка, Змията ще покаже най-доброто от себе си срещу Макарона, а в титанична тройна битка ще влязат Бебето, Книгата и Палячи

 

Добави описание

 

Феновете на предаването ще имат възможността отново да видят маската на Пилето от предходния сезон под светлината на прожекторите. Миналата година под нея самоличността си криеше певицата Дивна, но кой ще сложи атрактивния костюм тази седмица, ще остане мистерия до събота вечер.

 

 

Добави описаниеКои маски ще се превърнат в любимци на зрителите и ще победят в дуелите? Ще успеят ли панелистите да свържат всички улики и да разкрият някой от образите? Коя ще бъде втората свалена маска? - Отговорите ще станат ясни в „Маскираният певец“ - събота вечер в 20:00 часа по NOVA.

Още за Маскираният певец

20:00
24.10.2020
Маскираният певец (премиера) - музикално шоу, сезон 2

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg