Актуално В програмата

Актьорът Иван Ласкин влиза във „Фермата“

Добави коментар

Иван Ласкин е втората звезда, която ще участва в трети сезон на "Фермата"

Актьорът Иван Ласкин е сред участниците в предстоящия трети сезон на „Фермата“. Ласкин е втората известна личност, която ще се бори за голямата награда от 100 000 лева, след като миналата седмица от мегапродукцията обявиха и участието на волейболния шампион Владимир Николов.

Иван Ласкин влиза във „Фермата“, защото предаването е позитивно, споделя той в интервю за bTV.

„Вероятно чрез този проект ще се случат неща, които да предизвикат в младите хора някакви познания, които аз имам, свързани с природата. Влизам изключително позитивно настроен. Искам да покажа, че по телевизията наистина може да съществува добро образователно място, каквото е „Фермата“, разказа актьорът.

Третият сезон на „Фермата“ започва на 10 септември, неделя, от 20.00 часа по bTV и в продължение на три месеца ще наблегне на световната тенденция за бягство от цивилизацията и стреса, за възраждането на връзката човек – природа, и връщането на българския дух и традиции, съобщи в предаването „Тази сутрин“ водещият и продуцент на шоуто Андрей Арнаудов.

Андрей Арнаудов

„В първи сезон на „Фермата“ върнахме зрителите 100 години назад във времето, във втори им показахме какво е съвременен патриотизъм, а в трети, който е под мотото „Ново начало“, имаме специална мисия – да докажем, че е възможно в 21 век да живеем модерен живот, да бъдем щастливи, без да бъдем свръхконсуматори“, разказа още Андрей Арнаудов.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата , Иван Ласкин

Трима мъже и три жени на големия финал на „Фермата“

Лилия Ел Абани се сбогува с „Фермата“ 9 на метри от финала

Шестима ще се борят на големия финал на „Фермата“

Актрисата Присияна Люцканова приключи играта си във „Фермата“

Стратегът Петър събра наказателния вот и напусна „Фермата“ 9