Актуално В програмата

Ахинора от „Големите надежди” съветва Любо как да бъде водещ

Добави коментар

Стипендианти на Димитър Бербатов и финалист от „Сан Ремо Джуниър” ще излязат на сцената утре, когато „Големите надежди” ще се завърнат на екран точно в 20.00 ч.

„Да си прочетеш няколко пъти сценария и да го научиш много добре, защото водещите трябва да следят и внимават какво се случва на сцената. Предишната вечер трябва да си легнеш рано. Разбира се, трябва да си намериш много добра, умна и красива асистентка като мен“ – с тези важни съвети се обърна Ахинора от „Големите надежди” към Любо Киров в сутрешния блок „Здравей, България” тази сутрин по Нова.

Поводът е, че Любо, когото зрителите на „Големите надежди” са виждали напоследък в ролята на жури, само след няколко дни ще влезе в ролята на водещ на тазгодишните музикални награди на БГ Радио. При водещия Павел Владимиров тази сутрин чаровната асистентка на Драго Симеонов отправи и специално предизвикателство към гостите в студиото – радио водещите Богдана Трифонова – Боги и Симеон Колев – Симо – да изпеят своята любима българска песен. Без да се замисли, Симо веднага запя песента на Тодор Колев.

Ахинора от „Големите надежди” съветва Любо как да бъде водещ

Още българска музика ще чуем и утре, точно в 20.00 ч., когато „Големите надежди” отново ще се завърнат в ефира на Нова. Сред тях са имена като Лили Иванова и Емил Димитров. За да докажат, че заслужават да продължат напред към полуфиналите, на сцената на предаването ще излязат двама стипендианти на фондация Димитър Бербатов, финалист от „Сан Ремо Джуниър”, призьор от детския песенен конкурс „Евровизия“, дамски квартет от Севлиево, както и бургаската Кристина Агилера.

Как ще се представят новите десет надежди във втория концерт от четвъртфиналната фаза, с кои изпълнения ще изненадат зрителите и кой ще впечатли журито, ще стане ясно на 7 май в „Големите надежди” по Нова.

Цялото гостуване на Ахинора в сутрешния блок „Здравей, България” по Нова може да видите тук.

„Големите надежди” –  7 май, 20.00 ч. по Нова

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Любо Киров , Големите надежди

Нова песен: Pavell & Venci Venc’ и Любо Киров представят „Не бих могъл“

Графа, Любо и Орлин - “Приятели завинаги”

Любо и Заки излизат на бис в X Factor 2014

ФСБ стискат палци на Гала от „Големите надежди”

Компютърен спец просълзи Дивна в „Големите надежди“