Актуално В програмата

Адски изкушения и десерт за 8 лева предизвикват MasterChef

Добави коментар

MasterChef по bTV ще предложи на най-добрите хоби-готвачи в България съдбоносен избор - ад или рай.

Понеделник, 23 май от 21:30 часа MasterChef по bTV ще предложи на най-добрите хоби-готвачи в България съдбоносен избор - ад или рай. Херинга, масло, яйца, брашно, бял боб, билки, лешници, ябълка и цветя се крият под блажената кутия, но ако участниците се изкушат да надникнат в тази от пъкъла, ще трябва да се ограничат единствено с нейното съдържание. Говеждо, червени и люти чушки, червен лук, чоризо, черен хайвер, тютюн, ром, нар и бира ще изпитат въображението на предпочелите порочната кутия.

Но Виктор, Петър и Андре са подготвили още една уловка за рискуващите – да приготвят кулинарен шедьовър само за 30 минути. 

Пътят до успеха ще бъде все по-труден, но част от готвачите ще имат възможността да си изградят план за действие. Опушване на месо, рибни ролца, испански предястия и дегустация по азиатски ще отличат трите най-изкусителни ястия.

В теста за креативност победителят в първата игра ще реши кой от конкурентите му ще готви с продукти на стойност 8 или 80 лева. Захар, бисквити, нишесте, банани, яйца, мляко, олио, лимон и сода ще се превърнат в специалитет за 60 минути, а алтернативата от патат, розови домати, лайм, макадамия, патешки дроб, кориандър и трюфели ще бъдат ограничени до половин час. Импровизации и въображение, надпревара и мотивация за победа ще наградят едни и ще разочароват други.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: MasterChef

Биляна, Осман и Марианна се борят за титлата MasterChef

Епичен полуфинал в петък вечер ще определи тримата финалисти в MasterChef

Хоби-готвачите влизат в надпревара за място на полуфинала в MasterChef

В кухнята на MasterChef избухва пожар

Тоби Димова напусна MasterChef с горчиви сълзи