Актуално В програмата

6-годишно дете изчезва от двора на къща в новия епизод на „Помощ 112“

Добави коментар

Тази седмица в „Помощ 112“ полицейският патрул ще търси изчезнало 6-годишно дете от двора на къща.

Тази седмица в „Помощ 112“ полицейският патрул ще търси изчезнало 6-годишно дете от двора на къща.

 

Добави описание

 

В четвъртък от 22.30 часа зрителите ще станат свидетели на това как една майка изпада в шок, след като разбира, че детето ѝ го няма, а никой от съседите ѝ не е чул нищо. Полицаите тръгват по следите на детето, които водят към близкия парк. Става ясно, че детето трудно преживява смъртта на баба си, затова е решило да „изпрати“ при нея на небето любимото ѝ куче като го върже с балони. Емоционалното състояние на децата често е един от основните проблеми за съвременните родители. Специалистите съветват родителите да взимат мерки своевременно и да търсят адекватна и навременна помощ за емоционалното им развитие. 

 

Добави описание


Във втората история, зрителите ще станат свидетели на случка, в която следи от кръв по кола, спряна до жп релси отвеждат полицейския патрул до жена, завързана за тях. Съпругът на жената получава SMS от нейния телефонен номер, с който тя уж го кани да отиде на посоченото място и то малко преди влакът да мине. Оказва се, че зад това деяние стои опит за убийство, провокирана от ревност. „Отмъщение от ревност“ е често срещан мотив за тежки престъпления в световен мащаб. В България годишно над 40 души получават присъда за престъпления, извършени от ревност.

 

Добави описание


На 29 ноември /петък/ в ефира на bTV зрителите ще станат свидетели и на още два случая – единият е свързан с проституция, а другият - с опит за пласиране на фалшиви пари. Според последните статистически данни от МВР, през 2019г. са се състояли 523 операции по задържане на фалшифицирана валута и подобни случаи не са рядкост.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Помощ 112

Сериозни случаи на отвличания - тази седмица в „Помощ 112“

За сурогатното майчинство и най-честите документални фалшификации в "Помощ 112"

История за болнична измама в новия епизод на „Помощ 112“

Две силни драматични истории този четвъртък в „Помощ 112“

„Помощ 112“ стартира на 17 октомври по bTV с две разтърсващи истории