Актуално В програмата

52 дни, събрани в 1 час определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял”

Добави коментар

52 дни, събрани в 1 час определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял” – събота 13 декември от 18:00 часа в Студио Survivor по bTV

52 дни, събрани в 1 час определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял”  – събота 13 декември от 18:00 часа в Студио Survivor по bTV

Събота 13 декември  от 18:00 часа в Студио Survivor зрителите на bTV ще видят най-болезнените и мъчителни моменти на 23-мата българи във физически и емоционален аспект, най-скандалните ситуации, славните победи и красивите гледки на Камбоджа. Светът на оцеляващите българи на 9 хиляди километра от дома, събран в 60 минути.

Феновете на Survivor ще видят ретроспекция на събитията, отношенията и коалициите преди големия финал в понеделник, за да вземат решение кого от тримата финалисти да подкрепят с гласа си. Приятелства, разцепления, неочаквани обрати, нарушения и санкции, героични победи, лъжи и нарочни загуби, финансови уговорки и достойнство.

От 23-ма българи в началото, на финала останаха само трима – Ваня, Занев и Митко. Накрая ще оцелее само един.

След 52 дни на страдание, скандали и слава, в понеделник, 15 декември от 20:00 часа журито  и зрителите на bTV ще определят кой от тях е по-силният от всеки – кой е Survivor-ът на Камбоджа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Снимките на Survivor 7 в Доминикана приключиха

Георги и Божана се сбогуваха завинаги с приключението „Survivor“ 7

Тино изпрати Станилия на Острова на отшелника в „Survivor“ 7

Стефан Попов - Чефо загуби дуел и стана вторият изгнаник в Survivor

Божана Кацарова заживя на Острова на отшелника в Survivor 7