В програмата

13-годишен тийнейджър става баща в „Съдби на кръстопът”

NOVA • 0/5

 „Съдби на кръстопът”
„Съдби на кръстопът”

13-годишен тийнейджър става баща за ужас на своите собствени родители. Това ще се случи в предаването „Съдби на кръстопът” този петък от 21.00 ч. по Нова ТВ. Предаването, реализирано у нас от Краси Ванков, стартира много успешно в телевизионния ефир миналата седмица.

Документалното риалити е създадено по действителни случаи – точно като историята на 13-годишния Александър. Животът на ученика се променя коренно, когато той разбира, че чака бебе от момиче, с което е прекарал една нощ по време на купон в дома на свой приятел.

Бременната тийнейджърка също е непълнолетна. Тя е само на 15 години и е от ромски произход, а родителите на Алекс са напълно шокирани от създалата се ситуация.

Историята се заплита съвсем, когато майката на родилката започва да изнудва семейството на ученика за пари. Тя изобщо не смята да гледа внука си сама и твърдо е решила да се сроди с другите дядо и баба на бебето, като иска все повече и повече неща от тях.

Родителите на Алекс обаче изненадващо получават доказателства, че техният син не е истинският баща на бебето... Безизходната ситуация се нажежава съвсем, а подозренията, че някой шантажира Алекс, окончателно взривяват двете семейства и спокойствоето на цял Костинброд.

Има ли шантаж? Каква е истината? Кой е истинският баща на бебето и какво ще се случи с живота на Алекс? – всичко това ще разберем този петък от 21:00 часа в „Съдби на кръстопът” по Нова ТВ.

Още за Съдби на кръстопът

17:00
28.04.2018
Съдби на кръстопът - предаване на NOVA

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg