Актуално В програмата

120 минути със Светослав Иванов се завръща на 9 септември по bTV с нови рубрики

Добави коментар

Екипът на предаването ще провокира размисъл в познатия задълбочен стил

Най-гледаното обзорно актуално предаване в българския ефир – „120 минути“ – се завръща от 9 септември по bTV. Водещият Светослав Иванов и екипът му са подготвили нови рубрики в познатия на зрителите задълбочен и космополитен стил.


Нови въпроси в търсене на нови отговори – с тази заявка екипът на предаването стартира поредния сезон  на „120 минути”. През призмата на качествената журналистика запазените марки „Роуминг”, „Големите”, „Време за отговори” и „Главната роля” отново ще срещат зрителите на bTV всяка неделя между 5 и 7 вечерта с важните хора и събития от България и света.  Превърналият се в емблема на предаването „Коментар на водещия” продължава мисията си да изведе българина от водовъртежа на фалшивите новини и първичните нрави и да провокира размисъл върху събитията и явленията, които имат реален ефект върху качеството на живота. 


Светослав Иванов и продуцентът на „120 минути“ Марта Евтимова са подготвили и нови поредици в продължение на усилията си да развиват жанра и да задават стандарти за продуциране на обзорно актуално предаване, което разглежда събитията в дълбочина и изважда на повърхността онова, което е останало скрито в океана от информация. 


„Спасените” ще предлага на зрителите емоционални срещи на хора, преминали през тежки травми с техните лекари – спасители. В „Историята в 120 секунди” ще бъде представяна емблематична снимка от миналото с всички любопитни факти около героите или събитията в нея. И тъй като предаването винаги се е стремяло да поднася важното от света и България по интересен начин, а не да превръща интересното във важно, тази традиция ще продължи с помощта на рубриката „Критиците”. Нейните герои ще правят дисекция на събитията от седмицата, без да си поставят граници в темите и мненията.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: 120 минути

120 минути със Светослав Иванов започва сезона с нова рубрика Провери фактите

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

„120 минути” стартира своя юбилеен 10 сезон по нетрадиционен начин

Талибаните говорят ексклузивно в „120 минути"