Актуално В програмата

120 дни преди евровота – „120 минути” директно от Брюксел

Добави коментар

Информационната поредица „Промяната Европа“ стартира близо 120 дни преди европейските избори със специално издание на „120 минути“.


Екипът на bTV Новините стартира информационна поредица „Промяната Европа“
bTV стартира информационна поредица „Промяната Европа“ близо 120 дни преди европейските избори със специално издание на „120 минути“.  Най-гледаното обзорно актуално предаване с водещ Светослав Иванов се излъчва от студио „Агора” на Европейския парламент в Брюксел тази неделя – 3 февруари.

„Промяната Европа“ е поредица от журналистически материали, посветени на мястото на България в Европа и предстоящия евровот. 

Формално начало на своя проект bTV поставя със специалното издание на „120 минути“ от Брюксел. Пред Светослав Иванов застават двамата основни претенденти за председателското място в Европейската комисия. Манфред Вебер или Франс Тимерманс ще седне на стола на най-дълго управлявалия правителствен ръководител в Европейския съюз – Жан Клод Юнкер?

Ексклузивно „В главната роля“ пред зрителите на bTV в неделя вечер застава човекът, който сключи сделката за Брекзит – Мишел Барние.

Кореспондентът на bTV Новините в Брюксел Десислава Минчева разказва от първо лице за събитията от квартала на недоволните „Моленбек“. Има ли скрита цел зад протеста на жълтите жилетки и каква е цената, която Европа плаща за екстремните националистически настроения?
Какво накара водещи световни интелектуалци да напишат в отворено писмо „Трябва да се борим за идеята на Европа или да я видим да загива под напора на популизма“? В изнесеното студио на „120 минути“ говорят евродепутатите Андрей Ковачев, Петър Курумбашев, Филиз Хюсменова и Ангел Джабазки.

За зрителите на bTV говорят още Мария Габриел и Кръстьо Преславски за свободата на словото и как Европа се бори с фалшивите новини, както и Сергей Станишев за това възможен ли е  завой наляво за Европа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: 120 минути

120 минути със Светослав Иванов започва сезона с нова рубрика Провери фактите

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

„120 минути” стартира своя юбилеен 10 сезон по нетрадиционен начин

Талибаните говорят ексклузивно в „120 минути"