В програмата

120 дни преди евровота – „120 минути” директно от Брюксел

0/5


Екипът на bTV Новините стартира информационна поредица „Промяната Европа“
bTV стартира информационна поредица „Промяната Европа“ близо 120 дни преди европейските избори със специално издание на „120 минути“.  Най-гледаното обзорно актуално предаване с водещ Светослав Иванов се излъчва от студио „Агора” на Европейския парламент в Брюксел тази неделя – 3 февруари.

„Промяната Европа“ е поредица от журналистически материали, посветени на мястото на България в Европа и предстоящия евровот. 

Формално начало на своя проект bTV поставя със специалното издание на „120 минути“ от Брюксел. Пред Светослав Иванов застават двамата основни претенденти за председателското място в Европейската комисия. Манфред Вебер или Франс Тимерманс ще седне на стола на най-дълго управлявалия правителствен ръководител в Европейския съюз – Жан Клод Юнкер?

Ексклузивно „В главната роля“ пред зрителите на bTV в неделя вечер застава човекът, който сключи сделката за Брекзит – Мишел Барние.

Кореспондентът на bTV Новините в Брюксел Десислава Минчева разказва от първо лице за събитията от квартала на недоволните „Моленбек“. Има ли скрита цел зад протеста на жълтите жилетки и каква е цената, която Европа плаща за екстремните националистически настроения?
Какво накара водещи световни интелектуалци да напишат в отворено писмо „Трябва да се борим за идеята на Европа или да я видим да загива под напора на популизма“? В изнесеното студио на „120 минути“ говорят евродепутатите Андрей Ковачев, Петър Курумбашев, Филиз Хюсменова и Ангел Джабазки.

За зрителите на bTV говорят още Мария Габриел и Кръстьо Преславски за свободата на словото и как Европа се бори с фалшивите новини, както и Сергей Станишев за това възможен ли е  завой наляво за Европа.

Още за 120 минути

17:00
07.06.2020
120 минути - публицистично предаване с водещ Светослав Иванов
03:50
08.06.2020
120 минути

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg