Музика и видео

“Фрактура” - 12 години в телевизионния ефир

• От 0/5

 Васко КатинчаровЕдинственото по рода си специализирано предаване за рок и метъл музика “Фрактура“  навършва 12 години в тв ефира. Авторът и продуцент на шоуто Васко Катинчаров ще отбележи годишнината, като излъчи избрани моменти от дългогодишната история на предаването.

Празничното издание “12 години “Фрактура” ще започне по “Диема” точно в полунощ на 27 юни (неделя), когато зрителите ще видят откъси от интервюта, репортажи и концертни изпълнения на Sepultura, Hypocrisy, Dimmu Borgir, Tarja Turunen, Dream Theater, In Flames, Sodom, Mr. Big, Moonspell, W.A.S.P. и много други...

“Тези 12 години минаха почти неусетно. Имал съм много трудни моменти с предаването, но никога не съм се отказвал да се боря за нещата, в които вярвам. “Фрактура” е предаване, което има своето място в тв ефира и зрителския интерес към него го доказва. Фразата “Струваше ми, но си струваше”
е най-подходяща за годишнината“, коментира повода Васко Катинчаров.

Началото на “Фрактура“ е поставено от Васко Катинчаров през юни 1998 г. в телевизия “ММ“.
Това е и най-дълго задържалото се специализирано рок предаване в тв ефира. За целия този период от 624 предавания зрителите са гледали специални интервюта с най-големите световни рок звезди, както и репортажи от всички значими рок събития в страната.

От 16 май тази година “Фрактура” се излъчва в ефира на “Диема” в неделя от 24:00, с повторение всеки петък от 00:30 ч.

Още за Фрактура

02:00
11.07.2020
Фрактура - предаване за рок музика
00:10
13.07.2020
Фрактура - предаване за рок музика
01:00
18.07.2020
Фрактура - предаване за рок музика

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg