Музика и видео

Оли Мърс представя ‘Moves’ с участието на хип хоп легендата Snoop Dog

0/5

Оли Мърс представя ‘Moves’ с участието на хип хоп легендата Snoop Dog
 © Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Сингълът може да бъде чут и в новия филм „Джони Инглиш избухва отново“

Днес е премиерата на новия сингъл на британския поп певец Оли Мърс, озаглавен „Moves“ с участието на хип хоп легендата Snoop Dogg.

Песента, написана от Ед Шийрън и Стив Мак, е завладяващо и динамично поп парче, което е част още от кредитите на филма „Джони Инглиш избухва отново“ със световна премиера по кината на 5-ти октомври.

Докато Оли Мърс е в студиото за работа по новия си албум, той се свързва с Ед Шийрън и не може да повярва  на ушите си, когато чува първото демо на песента. Двамата решават да включат някой мелодичен американски рапър в парчето и първото име в списъка е Snoop Dogg.

“Снуп е перфектният изпълнител за тази песен. Няма друг рапър, който да има толкова характер в римите си като него“ – разказва ентусиазирано Оли.

Така една песен, започнала като добро парче – се превръща в бъдещ класически хит.

Оли Мърс, който беше съдия в миналогодишното британско издание на шоуто „Гласът“, е на финала по сесиите за новия си албум. Това ще бъде първият му студиен проект, след премиерата на ’24 HRS’ през 2016-та година, включващ хита ‘You Don’t Know Love’.

През 2017-та година Оли Мърс беше на национално турне във Великобритания в подкрепа на албума с 24 концерта и повече от 600 хиляди продадени билета.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg