Музика и видео

"Хей ти" е новата песен на IVE

0/5

 IVE
IVE

Певицата, която покори италианските класации преди три години, представя първата си композиция на български

В началото на лятото IVE (Ивелина Колаксъзова) е готова с новата си песен „Хей ти“. Певицата, която работи предимно в Италия, където се намират продуцентите й от Renilin Music Lable, досега не е имала песен на български. Новата композиция е лятна, приятна и свежа. Музиката към нея е дело на IVE и Паоло Скарпино, аранжиментът е на Паоло, а текстът отново е на IVE. Във вокалите на „Хей ти“ участва и талантливата млада певица от страната на Микеланджело и Фелини – Алесия Д’Андреа, която се справя чудесно с българския.

Песента е записана в Италия, в студиото на Renilin, и има още две версии – с текст на английски, както и с R&B аранжимент, който е с по-меланхолично и баладично звучене и ще излезе през есента, когато е най-подходящото време за това различно настроение, свързано с бляна по вече отминалото лято.

И двете версии на български ще имат клипове, които са поверени в ръцете на Васил Стефанов. IVE и Васил нe работят за първи път заедно, той е режисьор и на видеото към сингъла, с който тя покори италианските музикални класации през 2012 година – „Sunlight“.

Този път Васил Стефанов отново стои зад цялостната идея за клипа към „Хей ти“. Позитивното звучене на песента предполага и усещането за лека и щастлива атмосфера във видеото. В него IVE се разхожда в града и среща само усмихнати и свежи хора, които допринасят за това пространството да изглежда приятно и улиците да бъдат заредени с енергията на радостни и ведри хора, които накрая пеят заедно с певицата „Нека лятото да продължи“. Всеки от героите в клипа има свой талант и специфично присъствие, с които променя заобикалящата ни среда като я прави по-цветна. Различните визии, в които ще видим IVE, са дело на стилиста Василен Милков.
 

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за "Хей ти" е новата песен на IVE (3 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg