Екшъни

Винаги ще има утре | Tomorrow Never Dies (1997)

0/5

Винаги ще има утре | Tomorrow  Never Dies (1997)

Винаги ще има утре | Tomorrow  Never Dies, 1997 / САЩ

Режисьор: Роджър Спотисууд
В ролите: Пиърс Броснан, Джонатан Прайс, Джерард Бътлър, Мишел Йео, Тери Хачър, Джуди Денч и др.
Жанр: Приключенски екшън

Джеймс Бонд (Пиърс Броснан) се изправя срещу медиен барон, който подготвя Трета световна война, за да получи ексклузивните права за излъчването. Когато Китай потапя британски кораб, плаващ във нейни води, се оказва, че медийният магнат Елиът Карвър (Джонатан Прайс) е знаел за атаката предварително.

MИ 6 възлага на Бонд да разбере как и защо Елиът е разполагал с тази информация. Докато следва заподозрения от Германия до Виетнам, Бонд научава, че Карвър е направил сделка с комунистически  хардлайнери.

Винаги ще има утре | Tomorrow  Never Dies (1997)

Ако успее да предизвика война между Китай и Англия, той ще получи в замяна изключителните права за излъчването на територията на Китай. В сътрудничество с агент Уай Лин, Бонд се качва на частния кораб на Елиът, за да започне напрегнато състезание с времето, за да предотврати Трета световна война.

Още за Винаги ще има утре, Джерард Бътлър, Джуди Денч, Пиърс Броснан

21:00
07.04.2020
Златното око - екшън филм с уч. на Пиърс Броснан, Шон Бийн, Изабела Скорупко, Фамке Янсен, Джуди Денч, Алън Къминг, Чеки Карио и др.
23:00
07.04.2020
Дракула 2000 - игрален филм, САЩ, с Джерард Бътлър, Джъстин Уодъл.
11:35
08.04.2020
Шоколад, романтична драма, Великобритания, 2000 реж. Ласе Халстрьом, с Жулиет Бинош, Джони Деп, Джуди Денч, Алфред Молина, Кери-Ан Мос, Лена Олин, (12)

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Винаги ще има утре | Tomorrow Never Dies (1997) (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg