Екшъни

Унивесален войник | Universal Soldier (1992)

0/5

Унивесален войник | Universal Soldier  (1992)

Люк (Жан-Клод Ван Дам) и Скот (Долф Лундгрен) са войници, участващи във Виетнамската война. Между двамата има непримирими различия – Люк просто изпълнява задълженията си, докато Скот е намерил идеалното оправдание в лицето на професията си на войник, за да може да убива, без да бъде съден за това.

Конфликтът между двамата избухва и те се раняват смъртоносно. Но дори и смъртта не успява да раздели съдбите им, защото американското правителство има други планове за тях. Телата на Люк и Скот са замразени и скоро след това върнати към живот, но двамата са превърнати в полу-роботи, които трябва да бъдат ново поколение бойци. Програмата към която са включени двамата – „Универсален войник“, ското привлича интереса на репортерката Вероника, която започва да разследва случващото се. Междувременно и Люк и Скот си припомнят фрагменти от миналото си, както и последните си мигове. 

Скот си спомня как се е опитал за убие Люк и решава да довърши започнатото, той спира да се подчинява на заповедите на началниците си и тръгва след него, като на пътя му стои и Вероника. Люк няма друг избор освен да се бори за живота си отново, но този път трябва да защити и други хора.
 

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Унивесален войник | Universal Soldier (1992) (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg