Романтични

Сватбен лиценз | License to Wed (2007) 

0/5

Сватбен лиценз | License to Wed (2007) 

Бен Мърфи (Джон Красински) и Сейди Джоунс (Манди Мур) са влюбени и смятат да се женят. Единственият проблем се оказва църквата „Св. Августин“, в която ходят Сейди и нейното семейство, и преподобният Франк (Робин Уилямс).

Пасторът е съгласен да благослови брака им само, ако минат през специалния курс на подготовка, надзираван лично от него.

Двамата влюбени трябва да изтърпят ексцентрични уроци, необичайни семейни задачи и грубо нахлуване в личното пространство. Строгата програма на преподобния Франк поставя отношенията на Сейди и Бен на сериозно изпитание. Те са на път да разберат дали ще могат да заживеят щастливо до края на живота си и дали притежават това, което е необходимо, за придобиването на сватбен лиценз.

Шофирайте из центъра на Чикаго. С превръзка на очите. Грижете се за две врещящи, лигавещи се, страховити бебета. Бебета-роботи. Откажете се от секса. О, да, дори и това. На какво ще се подложите преди отец Франк да ви позволи да кажете „да”?!... Запишете се в подготвителния брачен курс на отец Франк, по-тежък от казарма. И много по-смешен!

 

Жанр - комедия, романтичен


Режисьор - Кен Куопис


Актьори - Робин Уилямс, Манди Мур, Джон Красински, Кристине Тейлър, Ерик Кристиян Олсен, Джош Флитър и др.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Сватбен лиценз | License to Wed (2007)  (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg