Филми Екшъни

Секретен отряд | Push (2009)

Добави коментар

Експериментите по телепатия и ясновидство от реалния живот вдъхновяват спиращия дъха екшън „Секретен отряд”, чието действие се развива в смъртоносния свят на хората с паранормални способности.

Експериментите по телепатия и ясновидство от реалния живот вдъхновяват спиращия дъха екшън „Секретен отряд”, чието действие се развива в смъртоносния свят на хората с паранормални способности. Там  уменията да се местят обекти със съзнанието и да се вижда в бъдещето, да се създават нови реалности и да се убива жертвата без дори да е докосната, превръщат човека в смъртоносно оръжие или в мишена.

Ник Гант (Крис Еванс, „Фантастичната четворка”) –  телекинетик от второ поколение, може да мести обекти в пространството: от зарове през оръжия до хора. Каси Холмс (Дакота Фанинг, „Война на световете”) –  тийнейджърка с таланта да вижда и променя бъдещето. Кира (Камила Бел), която притежава най-опасните телепатични сили – способността да влияе на действията на другите, като влиза в съзнанието им. Те тримата ще трябва да се изправят срещу могъща секретна агенция в битка, която могат да спечелят, само ако успеят да променят бъдещето.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Секретен отряд