Екшъни

РПУ Оня свят | R.I.P.D (2013)

0/5

РПУ Оня свят | R.I.P.D (2013)

Жанр- екшън, приключенски, комедия
Режисьор – Робърт Швенке
Актьори -  Райън Рейнолдс, Джеф Бридж, Стефани Зостак, Лари Джо Кембъл, Джеймс Хонг, Майк О'Майли и др.

 

Джеф Бриджис и Райън Рейнолдс изпълняват главните роли в 3D екшън-комедията РПУ „Оня свят“. Те играят две ченгета, пратени от агенцията от отвъдното „Почивай в мир“ да защитят света ни от все по-унищожителните създания, които отказват мирно и кротко да преминат в отвъдното.

Шериф Рой Пулсифер (Бриджис) е обиграно ченге от РПУ „Оня свят“, специализирано в преследването на бродещите из света на живите мъртъвци, преобразени като обикновени хора. Мисията му? Да арестува и изправи пред закона престъпниците, които се опитват да избягат от правосъдието, като се крият сред нищо неподозиращите жители на Земята.

След като язвителният Рой се сдобива с нов партньор – бившия детектив Ник Уолкър (Рейнолдс) – двамата, трябва да превъзмогнат недоволството от съвместната си работа и да се научат да бъдат истински екип. Когато разкриват схема, която може да сложи край на живота такъв, какъвто го познаваме, Рой и Ник са изправени пред задачата да възстановят космическия баланс... или да гледат как разярените мъртви души поемат по грешен път в тунела към задгробния свят.

Още за РПУ Оня свят

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за РПУ Оня свят | R.I.P.D (2013) (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg