Комедии

Сензацията | Scoop (2006)

• От 0/5Сензацията | Scoop (2006), Великобритания, САЩ, 2006г., 96 мин.

Фантастична комедия

Сценарист и режисьор: Уди Алън
В ролите: Уди Алън, Хю Джакман, Скарлет Йохансон, Йън Макшейн, Чарлс Данс и др.
Сензацията | Scoop (2006)

Точното време за голямата новина към не/случайния човек в съвършената история...
Американска журналистка в Лондон флиртува с английски аристократ, заподозрян в уникално разкритие...

Сензацията | Scoop (2006)

Един филм годишно е мярката за Уди Алън. След "Мач Пойнт" Уди Алън се завръща или продължава с мъглив хумор, усукана фабула  и Скарлет Йохансон в Лондон в лабиринт, далечно напомнящ мрачните загадки на Хичкок, но в стила на Уди Алън, останал верен на отпечатъка от черно-бялото нямо кино, когато сценаристът, режисьорът и актьорът са един и същи творец...

На погребението на прочутия британски журналист Джо Щрьомбел, колеги и приятели си припомнят неговата упоритост в търсене на сензацията. Преди смъртта си Джо е разкрил самоличността на серийния убиец в Лондон, известен като "Убиеца с картите таро".

Сензацията | Scoop (2006)

Сондра Прански, студентка по журналистика, си обещава да се дипломира,  откривайки изключителна сензация по време на ваканцията си в Лондон. Първата й мишена е интервю с филмовата звезда Майк Тинсли, завършило с една нощ в леглото вместо с паметни цитати. На следващия ден, докато участва като доброволка в шоуто на илюзиониста Сид Уотърман, тя е "посетена" от образа на починалия  журналист Щрьомбел. Джо, сякаш измамил фокусника, се промъква в кабинката при Сонда, за да й сподели своята сензация, а именно, че зад  "Убиеца с картите таро" се крие самоличността на Питър Лайман, син на лорд Лайман.

Сензацията | Scoop (2006)

Сондра моли фокусника за съдействие и планира среща с Питър. Но колкото повече го опознава, за да се приближи до неговата тайна и двойна самоличност, толкова повече губи обективност и се влюбва в човек, който може и да е убиец...
Сензацията | Scoop (2006)

Номинация "Гоя" за най-добър европейски филм от Националните филмови награди на Испания в Мадрид /2007/.

Още за Сензацията, Скарлет Йохансон, Уди Алън, Хю Джакман

12:15
27.08.2019
Х-мен Началото: Върколак, екшън - фентъзи, САЩ, 2009 реж. Гавин Худ, с Хю Джакман, Лив Шрайбър, Дани Хюстън, Уил Ай Ем, Лин Колинс, (12 плюс)
14:20
27.08.2019
Тя - драма с уч. на Хоакин Финикс, Скарлет Йохансон, Ейми Адамс, Руни Мара, Крис Прат, Оливия Уайлд и др.
16:10
27.08.2019
Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще, фентъзи - екшън, САЩ, 2014 реж. Брайън Сингър, с Хю Джакман, Джеймс МакАвой, Михаел Фасбендер, Дженифър Лорънс, Холи Бери, (12 плюс)

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Сензацията | Scoop (2006) (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg