Романтични

Два милиона бакшиш / It Could Happen to You (1994)

0/5

It Could Happen to You, САЩ, 1994
Романтична комедия

  • режисьор: Андрю Бъргман
  • в ролите: Никълъс Кейдж, Бриджит Фонда, Роузи Перес, Айзък Хейъс,
  • Сиймур Касел, Станли Тучи, Ричард Дженкинс

Два милиона бакшиш

Вдъхновен от действителен инцидент, тази непретенциозна, но при все това приятна романтична комедия разказва историята на нюйоркския полицай Чарли (Никълъс Кейдж), който обещава на сервитьорката в кафене Ивон (Бриджит Фонда), че ще промени живота и на двамата. Един ден след като се е отбил на кафе, Чарли с ужас открива, че няма дребни за бакшиш, така че лекомислено обещава на Ивон, че ще раздели с нея поравно печелбата си, ако лотарийния билет, който си е купил спечели.

Два милиона бакшиш

Е, не щеш ли, той наистина спечелва джакпота – цели 4 милиона долара – и жена му Мюриъл (Роузи Перес) побеснява, когато той си признава за обещанието към Ивон. Точно тук режисьорът успява да вмъкне нежната любовна история, зародила се между Чарли и Ивон. Фонда и Кейдж се оказват доста удачен екранен дует и добавят приятни нюанси към приказния сюжет, така че сантименталността да не натежава излишно.

Два милиона бакшиш

Още за Два милиона бакшиш, Никълъс Кейдж

21:00
30.10.2020
Лице назаем - екшън филм с уч. на Джон Траволта, Никълъс Кейдж, Колм Феоре, Джина Гершон, Джоан Алън, Доминик Суейн, Ник Касаветис, Алесандро Нивола, Харв Преснел и др.
01:10
01.11.2020
Мръсна игра - филм с уч. на Никълъс Кейдж, Никол Кидман, Кам Жиганде, Даш Михок и др.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Два милиона бакшиш / It Could Happen to You (1994) (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg