Романтични

Любов на покрива

• От 0/5

Оригинално заглавие: Roof top romance (Германия)
Жанр: Романтична комедия
Режисьор: Катинка Фойстел
В ролите: Мира Бартушек, Щефан Грот, Волке Хегенбарт, Мартин Глейд, Себастиян Щрьобел

Любов на покриваВсички в квартала познава и обичат чаровната Лили. Тя работи като коминочистач и носи добър късмет на хората, особено когато става дума за умението й да сватосва. Самата Лили обаче не е била влюбена от дълго време. Тя е насочила цялото си внимание към Лукас, нейният глухоням брат, който определя прекалените й грижи към него като начин да прикрие страха си от любовта.

Проблемите за Лили започват, когато най-близката й приятелка, интериорният дизайнер Сабине, се влюбва в своя колега Кай. Сабине не знае как да привлече вниманието му и се налага Лили да я научи. Това, което коминочистачката не знае е, че именно Кай е мъжът, с когото тя води ожесточен спор по отношение на създадена от него сграда и която според нея не отговаря на изискванията за строеж.

Лили и Кай се срещат, когато Сабине показва на своята приятелка един от проектите на Кай, на който всички техни колеги се възхищават.
Шокирана, Лили започва остро да критикува неговия план и това наранява Кай. Въпреки това младата сватовница спазва обещанието си да помогне на Сабине да спечели сърцето на талантливия дизайнер. Заинтригувана какво може да разбере за него, Лили се изкачва една вечер на покрива на сградата, за да го шпионира.

Любов на покриваИ когато го вижда в неговата непринуденост, танцуващ из дома си, пеещ докато готви, тя все повече започва да се вълнува при мисълта за него. Това привличане я кара да поеме по-голям риск и да се приближи докато накрая той не я разкрива. Със събраната информация Сабине набира смелост да го покани у дома. И въпреки че двамата имат много сходства, искрата на любовта не пламва за Кай. Най-сетне той признава любовта си към Лили, която първоначално отрича да изпитва нещо към него. Когато Сабине разбира, че е загубила Кай заради най-близката си приятелка, тя е съкрушена и не иска да я види повече.

Лили изпада в криза и отказва да се среща с Кай и дори обмисля да се откаже от работата си.
Но може би е време добрият късмет на коминочастачите да се усмихне и на нея.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Любов на покрива (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg