Драми

Реката на тайните

0/5

Mystic River, 2003 / САЩ
Жанр: Драма

Режисьор: КЛИН ИСТУУД
В ролите: Шон Пен, Кевин Бейкън, Лорънс Фишбърн, Тим Робинс, Марсия Гай Харден, Лора Лини и др.

Реката на тайнитеРеката на тайнитеРеката на тайните

Носителят на Оскар - Клинт Истууд, режисира Шон Пен и Тим Робинс в своята приказка по романа на Денис Лехейн за на пръв поглед безсмислено убийство. Сега трагедията събужда забравената травма от отдавнашно престъпление.

Те отрастват в най-бедната част на Бостън – Джими Маркъм (Шон Пен), Дейв Бойл (Тим Робинс) и Шон Девин (Кевин Бейкън) прекарват дните си в игри на улицата, както повечето момчета в техния работнически квартал.

Но Дейв преживява нещо, което ще да промени живота им завинаги. Двайсет и пет години по-късно се оказва, че тримата отново трябва да разчитат един на друг, заради случай, който отново ще промени живота им – убийството на 19-годишната дъщеря на Джими. Детективът Шон задно с партньора си (Лорънс Фишбърн) разследват жестокото и наглед безсмислено престъпление.

Освен това те трябва непрекъснато да са една стъпка пред Джими, който движен от опустошителна ярост, също търси убиеца на дъщеря си. Свързан с престъплението чрез поредица обстоятелства, Дейв е принуден да се изправи пред демоните на собственото си минало.

Филмът има 2 награди "Оскар '2003" за главна мъжка роля на Шон Пен и поддържаща мъжка роля на Тим Робинс и ощо 6 номинации за "Оскар" включително и за най-добър филм и режисьор за Клинт Истууд

Още за Реката на тайните, Шон Пен

00:45
01.10.2020
Осъденият на смърт идва, драма, САЩ, 1995 реж. Тим Робинс, със Сюзан Сарандън, Шон Пен, Робърт Проски, Реймънд Джей Бари, Роналд Лий Ърми , (18)

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Реката на тайните (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg