Романтични

Корабът на мечтите: Рио де Жанейро

• От 0/5


Корабът на мечтите: Рио де ЖанейроDream Voyage: Rio de Janeiro (Германия, 2008 г.)

Драма, Романтичен, Минисериал


Режисьор: Щтефан Бартман
В ролите: Зигфрид Раух, Хайде Келер, Гюнтер Брегер и други

За новогодишните празници корабът си е избрал една особена цел и поема курс към Рио де Жанейро с неговия емблематичен знак - захарната шапка. На капитан Паулсен и на екипа и гостите на борда на МС Дойчланд предстои едно изпълнено с преживявания пътуване, което, между другото, ще ги отведе до статуята на Христос на върха на Корковадо и разбира се, до най–известния плаж в света - Копакабана.

На борда е и Хорст Йонсен, собственик на кетъринг фирма, която снабдява МС Дойчланд с всичко необходимо за пътуването. Той е на път към Рио де Жанейро, за да продаде фирмата си по здравословни причини. За голяма негова изненада на борда е и дъщеря му Нина, която преди години е напуснала семейството след кавга. Тя иска да поеме фирмата от баща си, но Йорнсен я поставя заедно с най–добрите си сътрудници Оле Мюлер и Ханс Хюбнер на тежко изпитание...

И Оскар де Навара, компаньон на МС Дойчланд, е на линия за Новата година, за да може да организира възможно най–добре времето на пътуващите без придружител дами. Беатрис ще следи със зорко око дали той съблюдава строгите правила за поведение спрямо дамите. Не леко начинание, защото не само Лизе Шиферле но и Лидия Бергман намират удоволствие с чаровния жиголо...

Съпрузите Айсфелд, редовни гости на параходната фирма, са изградили благодарение на многогодишна тежка работа една добре вървяща фирма и междувременно са доста заможни, което Паул Айсфелд, за съжаление на жена си Бригите, демонстрира при всяка възможност.
За Ангела Брайтнер изглежда, че ще се сбъдне предсказанието от хороскопа й, според който трябва да срещне един много богат мъж и любовта на живота си по време на голямо пътуване. Когато се запознава с умния студентски съветник Бернхард Умбах, става ясно, че е любов от пръв поглед и за двамата – но Бернхарт е всичко друго, но не и богат.

Филмът е подходящ за всички възрасти.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Корабът на мечтите: Рио де Жанейро (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg