Романтични

Любов за предястие

• От 0/5Johanna – Chief With Heart and Passion - 2008 / Германия

романтичен

Режисьор:    Глория Беренс

В ролите:    Аня Крузе, Бернхард Бетерман, Мигел Херц-Кещранек, Джени Юргенс, Матиас Кофлер, Вера Муур, Лорънс Готе, Хубертус Хоенлое и др.
 
Любов за предястие


Досега селската страноприемница на Йохана винаги е вървяла повече или по-малко успешно, благодарение на чара, локацията и добрата си кухня. Готвач е съпругът на Йохана, но след като внезапно побягва с млада сервитьорка, той оставя Йохана с множество проблеми и кухня без готвач. Загубена и обезверена, Йохана се обръща към своята приятелка Хайди за помощ и временно назначава известния готвач Оливър на работа, който е и бивше гадже на Хайди.

Любов за предястие


След като споделят нещо повече от готварски рецепти, Оливър дори започва да си представя живота в красивата Австрия заедно с Йохана като негов партньор, във всеки смисъл на думата. Едно неразбирателство обаче разбива магията между тях и оливър се завръща у дома. Тогава Йохана получава подкрепата на своя бивш ухажор Волфганг – заможен мъж, който й купува ресторант във Виена.

Любов за предястие


Разбира се, той се надява на нещо повече от благодарност, но дори след като Йохана се превръща в страстен готват и нейният ресторант добива славата на новото бижу на Виена, тя не може да забрави Оливър и своята малка селска страноприемница.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Любов за предястие (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg