Екшъни

Всички страхове

0/5


SUM OF ALL FEARS - 2002 / САЩ,Германия

Екшън

Режисьор:    Фил Олдън Робинсон

В ролите:    Бен Афлек, Морган Фрийман, Джеймс Кромуел, Лив Шрайбър, Брус Макгий, Филип Бейкър Хол и др.

SUM OF ALL FEARSБен Афлек е в ролята на младия и амбициозен агент Джак Райън,  въвлечен в действие от директора на ЦРУ Уилям Кабът (Морган Фрийман). Той проследява опасната диря и стига до шокиращо заключение: терористичен план трябва да провокира война между САЩ и Русия чрез взривяване на ядрена бомба по време на шампионски футболен мач.

Създаден по бестселъра на Том Кланси, "Всички страхове" е смразяващо и крайно вълнуващо пътуване в свят, в който страхът ескалира в параноя, а тя взема връх над човешкия разум. Страховете на Америка за Студена война са подновени, след като президентът на Русия умира и е наследен от мъж с тайнствено минало. Но напрежението между Изтока и Запада ескалира, когато ЦРУ започва да подозира, че група руски учени-ренегати разработват ядрени оръжия.

Възможно ли е терористите да детонират оръдие за масово унищожение на американска почва? Според ЦРУ поне 20 страни от Средния Изток и Южна Азия вече разполагат с такова, а официални данни сочат, че 164 ядрени глави са изчезнали. Анализаторът на ЦРУ Джак Райън и директорът на ЦРУ Уилям

Още за Бен Афлек, Брус Макгий, Всички страхове, Джеймс Кромуел, Лив Шрайбър, Морган Фрийман

07:00
16.07.2019
Уинтър: Историята на един делфин, семеен, САЩ, 2011 реж. Чарлс Мартин Смит, с Хари Коник Джуниър, Ашли Джъд, Нейтън Гамбъл, Крис Кристофърсън, Морган Фрийман, (7 плюс)
23:00
16.07.2019
Историята за Бог с Морган Фрийман - Божествени тайни
01:55
17.07.2019
Историята за Бог с Морган Фрийман - Божествени тайни

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Всички страхове (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg